Τοπικά

Γενική συνέλευση και κοπή πίτας για το Σωματείο Πολιτικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Άμυνας στη Μαγνησία

Σε ένα ευχάριστο και συναδελφικό κλίμα, με καθολική συμμετοχή των μελών του, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, η γενική συνέλευση του σωματείου Πολιτικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Άμυνας Νομού Μαγνησίας, στο ξενοδοχείο ΚΥΨΕΛΗ.

Συζητήθηκαν θέματα επιτακτικής ανάγκης προσλήψεων Πολιτικού Προσωπικού , τροποποίησης του Οργανισμού του υπουργείου, αξιολόγησης, εκπαιδεύσεων, εξέλιξης του Ανθυγιεινού επιδόματος, αναβάθμιση της υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας, Μέριμνας προσωπικού, Μεταστάθμευσης μονάδων και κάλυψης του προσωπικού, εγκατάστασης αμερικανικών δυνάμεων στους χώρους τους όπως και ιδιωτικοποιήσεων στο χώρο της Άμυνας.

Το σωματείο Πολιτικού Προσωπικού ΥΠ.ΕΘ.Α ιδρύθηκε το 1986, καλύπτοντας αρχικά τις ανάγκες εκπροσώπησης των εργαζομένων της 111ΠΜ, ενώ το 2016 διευρύνθηκε σε διακλαδικό και καλύπτει το σύνολο σχεδόν του πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Άμυνας στα στρατόπεδα του νομού Μαγνησίας. Χώροι εκπροσώπησης εργαζομένων αποτελούν η 111ΠΜ, το 307 ΠΕΒ, η 32 ΤΑΞΠΝ, η 9η ΜΣΕΠ, η Β.Κ Μικροθηβών, το 3ο ΠΕΚ, το 1ο ΣΕΣΑΥ εκτός του 304ΠΕΒ που αντιπροσωπεύεται από άλλο εργοστασιακό Σωματείο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν επίσης ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Ν. Μαγνησίας Φ. Κωνσταντινίδης και το μέλος του γενικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας ΠΟΕ-ΥΕΘΑ Γ. Φωτόπουλος. Στο τέλος της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε το κόψιμο πίτας, όπου αρκετά δώρα προσφέρθηκαν από επαγγελματίες της περιοχής μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το