Τοπικά

Γενική συνέλευση των καθηγητών στο Βόλο και ημερίδα για το «Νέο Λύκειο» στη Λάρισα

Γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του 3ου και Εσπερινού Γυμνασίου Βόλου, στις 6.μμ.

Παράλληλα, η ΕΛΜΕ καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην περιφερειακή σύσκεψη – ημερίδα που διοργανώνει η ΟΛΜΕ στη Λάρισα, την Παρασκευή 17 Μαρτίου (10.00 – 17.00) με θέμα: «Νέο Λύκειο – Σύστημα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση». Συγκεκριμένα, καλούνται να συμμετάσχουν τα μέλη των ΔΣ ΕΛΜΕ, οι αιρετοί στα Υ.Σ. και ένας ή δύο εκπαιδευτικοί από κάθε σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (που θα οριστούν από τους συλλόγους διδασκόντων) της Θεσσαλίας και Ανατ. Στερεάς – Εύβοιας.
Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας θα καλύψει τη μαζική μετακίνηση των συμμετεχόντων από Βόλο προς Λάρισα. Επίσης ειδικά για τη νησιωτική περιοχή η ΕΛΜΕ θα καλύψει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 1 εκπαιδευτικό από κάθε σχολείο. Καλούνται οι σύλλογοι διδασκόντων να ορίσουν τους συμμετέχοντες και να αποστείλουν τα ονόματα στο mail της ΕΛΜΕ μέχρι Παρασκευή 3/3. Τέλος στο πλαίσιο του διαλόγου για την ημερίδα της ΟΛΜΕ και τις επερχόμενες αλλαγές στο Λύκειο, καλούνται οι εκπαιδευτικοί να καταθέσουν τις απόψεις – προτάσεις τους με mail στην ΕΛΜΕ μέχρι 17/3. Οι παραπάνω θέσεις θα δημοσιευθούν στον ιστότοπο της ΕΛΜΕ Μαγνησίας στο διαδίκτυο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το