Τοπικά

Γενική Συνέλευση αύριο ενάντια στην αξιολόγηση και στάση εργασίας

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, με θέμα την αξιολόγηση μετά και την τροπολογία Γεροβασίλη, την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου (11.30 π.μ.) στο Δημαρχείο του Βόλου, με κήρυξη στάσης εργασίας από 11.30 π.μ. έως 1 μ.μ. Στην ανακοίνωση – κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας αναφέρονται τα εξής:
«Σας καλούμε στη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας, με θέμα την αξιολόγηση μετά και την τροπολογία Γεροβασίλη, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί στο Δημαρχείο του Βόλου, με στάση εργασίας 11.30 π.μ. με 1 μ.μ.
Η μαζική συμμετοχή όλων των δημοτικών υπαλλήλων της χώρας στην απεργιακή κινητοποίηση και αποχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ, έβαλε φρένο στη διαδικασία της αντιδραστικής Αξιολόγησης των Δημόσιων και Δημοτικών Υπαλλήλων, του Ν. 4369/2016 που νομοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Μπροστά στην αποφασιστικότητά μας να μείνει ο νόμος στα χαρτιά, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έφερε στη Βουλή και ψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ, η κατάπτυστη τροπολογία, με την οποία αφενός νομοθετήθηκε η απεργοσπασία και αφετέρου συνδέεται η Αξιολόγηση με την υπηρεσιακή εξέλιξη των στελεχών όλης της Δημόσιας Διοίκησης (διευθυντών, τμηματαρχών κ.λπ.), προσπαθώντας να μας εκβιάσει και να μας διαιρέσει.
Όπως ακυρώσαμε τον νόμο Μητσοτάκη και βασικές πλευρές του νόμου Βερναρδάκη, έτσι μπορούμε να ακυρώσουμε και την τροπολογία Γεροβασίλη.
Σας καλούμε να δώσουμε μαζικά παρών στη συνέλευση μας τη Δευτέρα 2/10, συνεχίζοντας με απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία της αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά.
Καλούμε δε τους δημάρχους της Μαγνησίας να μην προβούν σε καμία διαδικασία αξιολόγησης, στηρίζοντας τη θέση του Συλλόγου μας και του συνδικαλιστικού κινήματος».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το