Τοπικά

Γεμίζουν τα ιατρεία στον Βόλο από νέους με κορωνοϊό -Μπαρ στα Παλιά με 4 αδήλωτα (;) κρούσματα

Ο κορωνοιος “χτυπάει” τους νέους και τα ιατρεία γεμίζουν με ασθενείς νεαρών ηλικιών. Την ίδια ώρα υπάρχουν ερωτήματα για μπαρ στα Παλιά που συγκεντρώνει κάθε βράδυ νεαρόκοσμο για αδήλωτα κρούσματα. Ο γιατρός κ. Α. Παντσάς δηλώνει πως οι  νεκροί στην Ελλάδα πλησιάζουν τις 13.000 επισήμως , σε όλη την υφήλιο περνάνε τα 7 εκατομμύρια και στο το τελευταίο δεκαπενθήμερο τα ιατρεία μας σχεδόν αποκλειστικά με κρούσματα σε νεαρά άτομα που ευτυχώς όμως δεν αρρωσταίνουν βαριά απο κορωνοιο.
Θυμώνω γιατί μαθαίνω ότι υπάρχει νεολαιίστικο μαγαζί με φουλ πελατεία στα Παλιά όπου εκδηλώθηκαν 4 κρούσματα , μέχρι στιγμής, σε εργαζόμενους αλλά λέγεται ότι η διεύθυνση το πάει χαλαρά και μόλις σήμερα το πρωί «προέτρεψε» τους υπαλλήλους της να κάνουν ότι νομίζουν σχετικά με την γνωστοποίηση της ασθένειας, προφανώς φοβούμενη τους ενδεχόμενους περιορισμούς στη λειτουργία της .
Θυμώνω … δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.  Θυμώνω και αναρωτιέμαι ΠΟΣ μπορεί να συμβαίνει, μέσα στη ίδια μας την αυλή κάτι τέτοιο . Πρέπει να δηλώνονται αμεσως τα θετικά ώστε να γίνεται ιχνηλάτηση επιτόπια οταν μάλιστα πρόκειται για μαγαζιά και χώρους συνάθροισης αθώων . Τα εργαστήρια λογικά είναι υποχρεωμένα να δηλώνουν τα περιστατικά και ο ΕΟΔΥ λογικά πρεπει να κάνει ιχνηλάτηση στους χώρους ενεργοποίησης του κάθε κρούσματος ακόμη και όταν αυτό δηλώνεται μετά απο self test . Αλλιώς τι έννοια έχει όλο αυτό το πανηγύρι των μέτρων και των απαγορεύσεων ;
Θυμώνω … δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν τέτοια στεγανά , τέτοιου είδους ασυλίες . Αν συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να παραμένουν πριν η πόλη γεμίσει νέα περιστατικά , το νοσοκομείο ξανα φουλάρει και βρεθούμε απο το τέλος Αυγούστου να ξανα κλείνουμε τα πάντα”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το