Τοπικά

Γεμάτος λακκούβες ο δρόμος προς την παραλία Μουρτιά

 

MOYRTIAS

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται το οδόστρωμα στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Μουρτιά, στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου, καθώς είναι γεμάτος λακκούβες, που δυσχεραίνουν τη διέλευση των οχημάτων. Κάτοικοι της περιοχής, αλλά και επισκέπτες με αφορμή και την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου διαμαρτύρονται για την προαναφερόμενη κατάσταση και ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Νοτίου Πηλίου και των Π.Ε. Μαγνησίας – Β. Σποράδων να παρέμβουν άμεσα και να προχωρήσουν σε ασφαλτόστρωση των επικίνδυνων σημείων.

Όπως αναφέρουν αναγνώστες, «η παραλία του Μουρτιά το 2005 κατατάχθηκε παγκοσμίως στην 7η θέση ως «παραλία απείρου φυσικού κάλλους», παρ’ όλα αυτά η πρόσβαση μέσω του κεντρικού δρόμου κάθε χρόνο γίνεται και δυσκολότερη, αφού οι λακκούβες όχι μόνο μεγαλώνουν, αλλά είναι αδύνατον πια να τις περάσει αυτοκίνητο ή άλλο όχημα χωρίς να πέσει μέσα, καθώς πιάνουν όλο τον δρόμο και είναι ανά λίγα μέτρα» και προσθέτουν: «Στην παραλία του Μουρτιά το καλοκαίρι γίνεται «πανικός» από τουρίστες, αλλά ο Δήμος Νότιου Πηλίου και η Περιφέρεια Μαγνησίας δεν έχουν κάνει κάτι για να διορθώσουν την κατάσταση, η οποία δεν είναι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και σε όλη τη διαδρομή από το Προμύρι προς τον Κατηγιώργη.

Τουλάχιστον εάν δεν επιθυμούν να φτιάξουνε τον δρόμο, ας μας πούνε πού να στέλνουμε τα «ραβασάκια» από τα συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοσικλετών».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το