Τοπικά

Γεμάτο το αεροπλάνο από Νέα Αγχίαλο για Ηράκλειο στην πτήση της Παρασκευής 

Σχεδόν απόλυτη πληρότητα παρουσιάζει η πτήση της Παρασκευής που συνδέει τον Βόλο με το Ηράκλειο της Κρήτης ενώ χθες η πτήση αναχώρησε για πρώτη φορά, με πληρότητα 40%. Τον συντονισμό κοινών δράσεων για τη στήριξη της νέας αεροπορικής γραμμής Βόλος-Ηράκλειο-Βόλος, που ξεκίνησε χθες από τον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου δρομολόγησαν σε συνάντηση εργασίας που είχαν χθες το πρωί στο InfoCenter η πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Θέκλα Καμμένου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης και ο κ. Γιώργος Παπαμακάριος και κ. Γεωργία Ταμπάκη, στελέχη Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Βόλου.
Οι εκπρόσωποι των φορέων συζήτησαν τη δρομολόγηση κοινών δράσεων για τη διαφήμιση και προώθηση της πτήσης Sky Express Βόλος – Ηράκλειο – Βόλος τόσο στην Κρήτη, όσο και στην εσωτερική αγορά της Μαγνησίας.
Προγραμματίζονται σειρά δράσεων και εκδηλώσεων οι οποίες θα γνωστοποιηθούν σύντομα και αφορούν στην τουριστική προώθηση της Μαγνησίας, αλλά και δράσεις που αφορούν στην αγορά της Κρήτης.

Σημειώνεται ότι πτήση ξεκίνησε χθες το βράδυ με πληρότητα που άγγιζε το 40%, καθώς επιβιβάστηκαν 19 άτομα αλλά για την Παρασκευή το δρομολόγιο Βόλος-Ηράκλειο παρουσιάζει σχεδόν απόλυτη πληρότητα.
Όπως σημείωσε η κ. Καμμένου «ευχόμαστε ολόψυχα να έχει καλές πληρότητες και να έχει την ενθουσιώδη ανταπόκριση και από το επιβατικό κοινό. Στηριζόμαστε σ’ αυτό, ώστε η Sky Express να συνεχίσει τη δρομολόγηση της γραμμής και τη χειμερινή σεζόν, αλλά να ανοίξουν οι δρόμοι και για νέους προορισμούς και πτήσεις».
Υπενθυμίζεται ότι στη νέα γραμμή θα εκτελούνται σε εβδομαδιαία βάση δύο δρομολόγια, ενώ το κόστος του εισιτηρίου θα ξεκινά από 39,30 ευρώ.
Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια που θα εκτελούνται είναι: κάθε Τρίτη αναχώρηση από Βόλο 22.40 μ.μ. και άφιξη 00.10 π.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης και κάθε Παρασκευή αναχώρηση από Βόλο 10.55 π.μ. και άφιξη 12.15 μ.μ. αντίστοιχα.

Απευθείας πτήσεις της SKY express από Αυστρία προς Σκιάθο- Πάρο- Νάξο
Οι ταξιδιώτες από την Αυστρία έχουν πλέον τη δυνατότητα να επισκεφτούν τους αγαπημένους τους ελληνικούς προορισμούς με τις απευθείας πτήσεις που έχει προγραμματίσει ήδη από την αρχή του φετινού καλοκαιριού, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσω της στρατηγικής συμφωνίας με έναν από τους μεγαλύτερους tour operators της Αυστρίας και τα αεροδρόμια του Klagenfurt και του Graz, η SKY express εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε τρία από τα δημοφιλέστερα ελληνικά νησιά και ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι αυστριακοί επισκέπτες ξεκινούν τις διακοπές τους σε Πάρο, Νάξο και Σκιάθο με μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού και απευθείας πτήσεις.
Θέτει επίσης τις βάσεις για κάθετη αύξηση της τουριστικής κίνησης και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας στα συγκεκριμένα νησιά με την εισροή μεγάλου αριθμού premium τουριστών από την Αυστρία.
Αυτό αποδεικνύει ο πανηγυρικός τρόπος με τον οποίο εγκαινιάστηκαν οι πρώτες πτήσεις προς τους τρεις ελληνικούς προορισμούς. Εκπρόσωποι των Αεροδρομίων Klagenfurt και Graz, αλλά και ταξιδιώτες ήταν παρόντες στην τελετή υποδοχής της πρώτης πτήσης η οποία μεταδόθηκε και από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (link εδώ: Steiermark heute vom 05.06.2021 um 19:00 Uhr – ORF-TVthek).
Όπως δηλώνει ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, πρόεδρος ΔΣ SKY express «Είναι γνωστή η προτίμηση των αυστριακών ταξιδιωτών προς τα ελληνικά μας νησιά. Σε μια ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα και τον τουρισμό περίοδο, στη SKY express αποφασίσαμε να δικαιώσουμε την επιλογή τους. Οι απευθείας πτήσεις προς Πάρο, Νάξο και Σκιάθο, ενισχύουν τη θετική εμπειρία των επισκεπτών από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς την Ελλάδα και τους αγαπημένους τους προορισμούς».
Τα απευθείας δρομολόγια έχουν ήδη ξεκινήσει από την αρχή του καλοκαιριού και θα πραγματοποιούνται μέχρι τον Οκτώβριο. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων, οι επιβάτες απολαμβάνουν δωρεάν service με premium επώνυμα προϊόντα, αλλά και πολλές νέες υπηρεσίες που πρόκειται να ανακοινωθούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το