Θ Plus

Gavin MacLeod: Έφυγε από τη ζωή ο καπετάνιος από «Το πλοίο της αγάπης»

Tην τελευταία του πνοή, σε ηλικία 90 ετών, άφησε ο Gavin MacLeod, ο οποίος είχε υποδυθεί τον καπετάνιο «Stubing» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Το πλοίο της αγάπης». Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η θετή του κόρη, Stephanie Steele Zalin. Η ίδια απέδωσε τον θάνατό του στη μεγάλη ηλικία του, σημειώνοντας ωστόσο ότι μέχρι προσφάτως ήταν καλά στη υγεία του.

«Είχε μια από τις πιο καταπληκτικές, γεμάτες χαρές ζωή. Απολάμβανε κάθε λεπτό της. Δεν πιστεύω ότι φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα την ζωή που κατέληξε να έχει και να δημιουργήσει», σημείωσε η Stephanie, που τον χαρακτήρισε «τον καλύτερο, πιο γλυκό και αγνό άνθρωπο».
Ο Gavin MacLeod ήταν θεατρικός, τηλεοπτικός και κινηματογραφικός ηθοποιός. Για μεγάλο μέρος της καριέρας του, έδινε μάχη με τον αλκοολισμό. Είχε τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, που έληξε με διαζύγιο, και τρία θετά από τον δεύτερο.

Η τηλεοπτική σειρά, που η κριτική αντιμετώπιζε μάλλον με χλεύη, αποδείχθηκε μολαταύτα εξαιρετικά δημοφιλής, κράτησε 11 σεζόν κι ενέπνευσε διάφορες ταινίες. «Οι κριτικοί την απεχθάνονταν, τη χαρακτήριζαν αποβλακωτική τηλεόραση» είχε αναφέρει ο Gavin MacLeod σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Los Angeles Times» το 2013.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το