Ελλάδα

Γάμος στο Μαξίμου -Η νύφη και ο γαμπρός που αναστάτωσαν το πρωθυπουργικό μέγαρο

gamos-maximou1

Διαφορετικό, θα είναι το γαμήλιο άλμπουμ ενός νεαρού ζευγαριού Αθηναίων. Αφού θα έχουν να θυμούνται ότι πόζαραν σχεδόν στα… σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου, προκαλώντας μεγάλη φασαρία.

Ηταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν άρχισαν να αχνοφαίνονται από την κορυφή της Ηρώδου Αττικού δύο… περίεργες φιγούρες. Μια νύφη και ένας γαμπρός; Ναι, μια νύφη και ένας γαμπρός. Σαστισμένοι και οι δημοσιογράφοι, καμεραμέν και φωτογράφοι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Καθώς το ζευγάρι πλησίαζε προς το πρωθυπουργικό μέγαρο, πάντως, τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν. Επρόκειτο για ένα ζευγάρι που έκανε φωτογράφιση για το γάμο του, κατά την τελευταία μόδα που θέλει τους νιόπαντρους να μην φωτογραφίζονται αμέσως μετά το μυστήριο, αλλά να ντύνονται και να στολίζονται μερικές ημέρες μετά ακριβώς όπως στο γάμο προκειμένου να φωτογραφηθούν όπου και όπως τους αρέσει.

Το πρότζεκτ της συγκεκριμένης φωτογράφισης γάμου είχε να κάνει με τα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας και μέσα στα άλλα το ζευγάρι θέλησε να φωτογραφηθεί και στο Μέγαρο Μαξίμου. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί τους καλοδέχτηκαν και συμμετείχαν και αυτοί στη φωτογράφιση. Μάλιστα, ο γαμπρός βρέθηκε κάποια στιγμή να κρατά και το μικρόφωνο του Mega.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το