Κόσμος

Γαλλία: Διέρρευσε το εξώφυλλο του Playboy με την υπουργό του Μακρόν

Γεύση από το τεύχος του Playboy που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στη Γαλλία, με την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρλέν Σιαπά να ποζάρει στο εξώφυλλο, έδωσε το Paris Match, σηκώνοντας ακόμα περισσότερη σκόνη και προκαλώντας αντιδράσεις, σε μια περίοδο που η χώρα μαστίζεται από διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και απεργίες για το συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο.

Η πλευρά της Σιαπά επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόφαση της έμπιστης τόσο του Μακρόν, όσο και της συζύγου του, Μπριζίτ, αναφέροντας πως «έκανε το εξώφυλλο στο πλαίσιο μιας μεγάλης συνέντευξης, 12 σελίδων, που αφορά κυρίως την ελευθερία των γυναικών, τον φεμινισμό, την πολιτική και την λογοτεχνία».

Από την πλευρά τους, βουλευτές της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για «πρόκληση», ωστόσο «από εκείνη όλα τα περιμέναμε και δεν μας προκαλεί έκπληξη», ενώ η ίδια η Σιαπά αντέδρασε με tweet το Σάββατο, στο οποίο ανέφερε πως «η υπεράσπιση του δικαιώματος των γυναικών να διαθέτουν το σώμα τους, αφορά τα πάντα και πάντοτε. Στη Γαλλία οι γυναίκες είναι ελεύθερες. Με όλο τον σεβασμο στους οπισθοδρομικούς και στους υποκριτές».

Στη συνέντευξή της στο διάσημο περιοδικό, η Μαρλέν Σιαπά κάνει μια σύγκριση του εαυτού της της με την Πάμελα Άντερσον, προσθέτοντας πως οι πόζες στο Playboy αποτελούν πράξη χειραφέτησης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το