Τοπικά

Γ.Καρεκλίδης: Υβριστής και με τη βούλα του Δικαστηρίου ο Αχ.Μπέος- Νέα προσφυγή στη δικαιοσύνη από τον εκδότη

Με αφορμή την καταδικαστική απόφαση της δικαιοσύνης, με 8 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή και ελαφρυντικά που επιβλήθηκε στον Αχιλλέα Μπέο για εξύβριση στον Γ. Καρεκλίδη  , ο εκδότης εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν μέσα ενημέρωσης που δίνουν βήμα στον Μπέο για να βρίζει όσους του ασκούν κριτική,. Η δήλωση του Γ. Καρεκλίδη:
«Με αφορμή τις «καταγγελίες» του περί εκβιασμών εργολάβων και πολιτικών και με βάση τα στοιχεία της «ανώνυμης» καταγγελίας που έφθασε στο Δήμο Βόλου, διενεργήθηκε ενδελεχής και σε βάθος έρευνα, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, στη διάρκεια της οποίας ελήφθησαν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους. Η προκαταρκτική κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν προκύπτουν στοιχεία για την τέλεση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης, πόσω μάλλον του εκβιασμού από πλευράς μου και με την έγκριση της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο. Μοναδικός σκοπός του Αχ. Μπέου ήταν να με συκοφαντήσει στην κοινή γνώμη του Βόλου και να με εξοντώσει επαγγελματικά και κοινωνικά, προκειμένου να πάψω να του ασκώ κριτική, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Για μένα είναι ένας κοινός συκοφάντης και πλέον με τη βούλα της δικαιοσύνης ένας υβριστής, όχι μόνο δικός μου αλλά και δεκάδων άλλων συμπολιτών οι οποίοι φοβούνται να στραφούν δικαστικά εναντίον του, για λόγους που εύκολα μπορούν να γίνουν κατανοητοί. Η καταδίκη του για παράβαση καθήκοντος με ποινή φυλάκισης 15 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για αντίστοιχο διάστημα, μαζί με την προχθεσινή του καταδίκη για εξύβρισή μου, αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου για όσα θα επακολουθήσουν με αφορμή άλλες δικαστικές περιπέτειες που θα έχει στο μέλλον.
Να σημειωθεί πάντως ότι ο Αχ.Μπέος ήταν «τυχερός στην ατυχία του», καθώς το κατηγορητήριο έτσι όπως σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου δεν συμπεριέλαβε το σύνολο των όσων είπε στη συνέντευξη Τύπου της 8ης Απριλίου 2016, παρά μόνο όσα είχαν αποτυπωθεί στην αρχική μήνυση που είχα καταθέσει. Έτσι απαλλάχθηκε από το δικαστήριο «λόγω αμφιβολιών» για την συκοφαντική δυσφήμηση. Ας μην τρέφει ελπίδες όμως, ότι και την επόμενη φορά θα συμβεί το ίδιο και ας είναι προσεκτικός στις αναφορές του στο πρόσωπό μου. Σε ότι αφορά τους ισχυρισμούς τους περί διαπλοκής και προνομιακής μεταχείρισης από τα δημοτικά ταμεία, την ώρα που συμπολίτες μας δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση, τον λόγο θα έχει και πάλι η δικαιοσύνη.
Το υπόλοιπα εν καιρώ…»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το