Τοπικά

Γ. Καλτσογιάννης: Μαζί φέρνουμε τη νέα ελπίδα στον τόπο

ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 2

Μήνυμα ανανέωσης, ελπίδας και σιγουριάς για την πρόοδο του τόπου έστειλε σήμερα στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Βόλο ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Καλτσογιάννης. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Volos Palace» με την αίθουσα εκδηλώσεων, τον χώρο της υποδοχής και την καφετέρια  του ξενοδοχείου να είναι κατάμεστα από πολίτες της πόλης και της Μαγνησίας.

Ο κ. Καλτσογιάννης εισήλθε στο χώρο του ξενοδοχείου έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, στοιχείο που καταδεικνύει το σεβασμό του στην αξία της οικογένειας.

Εκεί τον υποδέχτηκαν εκατοντάδες πολίτες που η παρουσία τους ήταν ένα ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του κ. Καλτσογιάννη και στις απόψεις που πρεσβεύει, ως ένας νέος άνθρωπος, με αξίες και αγωνίες για τις οποίες είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου γέμισε ασφυκτικά από πολίτες που καθιστοί και όρθιοι άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος βουλευτής με λόγο τεκμηριωμένο, δυναμικό και ουσιαστικό ανέπτυξε αρχικά στους πολίτες τους λόγους για τους οποίους πρέπει να εμπιστευτούν τη Ν.Δ., τη μοναδική πολιτική δύναμη που εγγυάται ένας ασφαλές μέλλον για τη χώρα, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής ασκώντας έντονη κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ.

 Το έργο του

Ακολούθως παρουσίασε το έργο του στην τοπική κοινωνία μέσα από την ενεργοποίησή του στην Περιφέρεια και το οποίο αποτυπώνεται στην ολοκλήρωση και προώθηση πολλών έργων, όπως λιμνοδεξαμενή στον Αλμυρό, αντιπλημμυρική θωράκιση στο Βόλο, βελτίωση επαρχιακού οδικού δικτύου, υποδομές ανάπτυξης στα νησιά, περιφερειακά ιατρεία σε Κανάλια και Σούρπη, νέα διδακτήρια σε καλά Νερά και Βελεστίνο, επιδοτούμενα προγράμματα για αγρότες και επιχειρήσεις, ανακαίνιση κτιρίων, όπως του Καπνού, ανέγερση πανεπιστημιακών κτιρίων, καταθέτοντας παράλληλα συγκεκριμένες προτάσεις για την επόμενη ημέρα μέσα από τη αναβάθμιση της τοπικής οικονομίας με τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα, τη βιομηχανία και τις υπηρεσίες.

«Έχουμε το λιμάνι, δύο αεροδρόμια, μεγάλη βιομηχανία, το Πανεπιστήμιο, καινοτόμες επιχειρήσεις ένα νέο ΕΣΠΑ που  ξέρουμε, πώς θα το αξιοποιήσουμε. Και με όλα αυτά μπορούμε να πετύχουμε πολλά με το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε» τόνισε.

Κάλεσμα στους πολίτες

ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 1

Ο κ. Καλτσογιάννης έκλεισε την ομιλία του καλώντας τον κόσμο να στηρίξει τους ανθρώπους που σηματοδοτούν την ανανέωση, που έχουν την εμπειρία αλλά και τη γνώση τη δίψα και την ανιδιοτέλεια να αγωνιστούν για το Βόλο, τη Μαγνησία, την Ελλάδα.

Και δεσμεύτηκε πως στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα είναι η σθεναρή φωνή όλων των πολιτών της Μαγνησίας που θα παλεύει καθημερινά για  τα δίκαια αιτήματα του τόπου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κόσμος χειροκροτούσε και επευφημούσε ενθουσιασμένος από τη μαχητικότητα , την αμεσότητα και την ειλικρίνεια του λόγου του κ. Καλτσογιάννη ο οποίος απευθυνόμενος τους είπε «Με βλέμμα καθαρό σας καλώ να χτίσετε μια σχέση εμπιστοσύνης  με έναν άνθρωπο που είναι γέννημα θρέμμα του Βόλου, που ζει το σφυγμό της κοινωνίας και βιώνει καθημερινά τις αγωνίες των συμπολιτών, ένα άνθρωπο, μάχιμο στο επάγγελμά του, ζυμωμένο στις δυσκολίες και στους μόχθους, που διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση να δίνει λύσεις στα προβλήματα του τόπου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ήρθε η ώρα για να επενδύσει η Ελλάδα στους νέους ανθρώπους  και στην ανανέωση, σε αυτούς που τίμια και αποφασιστικά θα αγωνιστούν για τους άλλους και όχι για τους εαυτούς τους, σε αυτούς που θα προάγουν τον ανιδιοτελή αγώνα και την εργατικότητα, και θα μπορούν να κοιτούν τον συμπολίτη τους με βλέμμα καθαρό παλεύοντας για το συλλογικό συμφέρον.

Και σας εγγυώμαι ότι θα είμαι η φωνή όλων των Μαγνησιωτών  στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προασπίζοντας δυναμικά τα δίκαια αιτήματα του τόπου μας

Γιατί εμείς δεν διχάζουμε, αλλά ενώνουμε. Ο τόπος αυτός έχει αναδείξει αξιόλογους πολιτικούς που αγωνίστηκαν για τη Μαγνησία.  Πολιτικούς που είχα την τύχη να γνωρίσω και τους οποίους τιμώ και σέβομαι. Και αυτή την παράδοση θέλω να συνεχίσω. Ενωμένοι και δυνατοί».

Το τέλος της ομιλίας του έγινε εν μέσω ενός παρατεταμένου θερμού χειροκροτήματος από τους παρευρισκόμενους, με τον κ. Καλτσογιάννη να τους ευχαριστεί για την ειλικρινή υποστήριξή τους και να στέλνει το μήνυμα ότι ο ίδιος είναι και θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

Συγχρόνως  έγινε αποδέκτης πολλών συγχαρητηρίων από τον κόσμο υπογραμμίζοντας το μεστό επιχειρημάτων και αποφασιστικό του λόγο καθώς και την ελπίδα που δημιουργεί η προσωπικότητά του.

Το «παρών» στην κεντρική προεκλογική ομιλία έδωσαν μεταξύ άλλων Δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, παράγοντες της Ν.Δ.,  εκπρόσωποι διαφόρων φορέων, άνθρωποι που κατά το παρελθόν έχουν θητεύσει σε διάφορες θέσεις της διοίκησης και πολλοί απλοί πολίτες τους οποίους ο κ. Καλτσογιάννης ευχαρίστησε και χαιρέτησε τον καθέναν χωριστά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το