Τοπικά

Γ. Καλτσογιάννης για Α. Τσίπρα: Λάθος πόρτα κτύπησε

καλτσογιάννης καλή

Στο ίδιο έργο θεατές μείναμε, όσοι ακούσαμε την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στο Βόλο. Μια ομιλία γεμάτη αοριστίες, παροχολογίες και ασύνδετες αναφορές για τον τόπο μας.
Για μια ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας μοίρασε πολλές υποσχέσεις, αλλά δεν εξήγησε πώς θα τις υλοποιήσει. Οι «καθαρές κουβέντες», όπως τις αποκάλεσε για να απαντήσει στη Ν.Δ., ήταν ξανά πιο θολές από ποτέ.
Περιμέναμε ότι λίγες ημέρες πριν τις εκλογές θα ξεκαθάριζε με συγκεκριμένες αναφορές, από πού θα βρει τους πόρους για να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Αυτό δεν το ακούσαμε. Αντιθέτως μας είπε ότι θα καταργήσει ένα φόρο, προφανώς για να μας φέρει κάποιον άλλο.
Ο κ. Τσίπρας μίλησε και για τη Μαγνησία, το Βόλο, παρουσιάζοντας ένα σχέδιο που αυτός νόμιζε ότι ήταν σχέδιο. Γιατί για τα έργα που ανέφερε, θα έπρεπε οι συνεργάτες του να τον είχαν ενημερώσει ότι εδώ στη Μαγνησία, ως Περιφερειακή Αρχή, της οποίας ενεργό μέλος αποτελώ, μπορέσαμε με πολλούς κόπους και θυσίες, και τα προωθούμε. Έργα στην πράξη και όχι στα λόγια. Και έχουμε έτοιμο κατάλογο να τους δώσουμε για να ενημερωθεί.
Ο κ. Τσίπρας ήρθε νύχτα στο Βόλο. Θα έπρεπε να έρθει μέρα, για να δει τα έργα που έχουν γίνει στη Μαγνησία και όχι να παρουσιάζει αόριστα πράγματα, γιατί κάτι θα έπρεπε να πει για τους πολίτες που τον άκουγαν.
Όσον αφορά τέλος για το άνοιγμα που έκανε στους ψηφοφόρους της Ν.Δ., εμείς του λέμε ότι λάθος πόρτα κτύπησε.
Γιατί όχι μόνο οι ψηφοφόροι της Ν.Σ., αλλά όλοι οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί ότι μόνο η Ν.Δ. είναι η δύναμη σταθερότητας, η δύναμη που έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα της χώρας. και αυτήν θα επιβραβεύσουν στις 25 Ιανουαρίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το