Τοπικά

Γ. Καλτσογιάννης: Δώσαμε ένα σκληρό αλλά τίμιο αγώνα

καλτσογιάννης καλή

Συγχαρητήρια στη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με τη Ν.Δ. Γιώργος  Καλτσογιάννης όπως και στους έξη βουλευτές του Νομού. Παράλληλα ευχαριστεί τους πολίτες που τον τίμησαν με την  ψήφο τους και στάθηκαν δίπλα του στο σκληρό και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσε.

Η δήλωση

Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες της Μαγνησίας που με εμπιστεύτηκαν στις βουλευτικές εκλογές και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Τους διαβεβαιώνω ότι με τη στήριξή τους, μου έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσω να διεκδικώ για το κοινό καλό και το δημόσιο συμφέρον.

Γιατί μπορούμε να φέρουμε τη νέα ελπίδα στο τόπο κοιτάζοντας τους πολίτες με καθαρή ματιά. Και αυτό το πιστεύω ακράδαντα.

Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και τους εθελοντές που βρέθηκαν στο πλευρό μου.

Δώσαμε ένα σκληρό αλλά αξιοπρεπή αγώνα, τίμια και αποφασιστικά. Γι’ αυτό και η στήριξη στο πρόσωπό μου από 6.038 συμπολίτες αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία για τη συνέχεια. Και να είναι βέβαιοι ότι θα τους δικαιώσω και θα είμαι δίπλα τους.

Τέλος θέλω να συγχαρώ τη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους έξι βουλευτές του νομού Μαγνησίας και να τους ευχηθώ να είναι άξιοι εκπρόσωποι των συμφερόντων του τόπου μας, ώστε όλοι να δράσουμε για το συλλογικό συμφέρον του τόπου και της χώρας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το