Αθλητισμός

Γ’ Εθνική μπάσκετ: Ανανέωσαν Παπούλιας και Φώτης στον Γ.Σ. Αλμυρού

Η ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Αλμυρού προχωρά στο σχεδιασμό, ενόψει της νέας χρονιάς και χθες ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με δύο καλαθοσφαιριστές. Πρόκειται για τους έμπειρους Παναγιώτη Παπούλια και Φώτη Τάσσο. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για τον Παναγιώτη Παπούλια: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.Αλμυρού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 με τον αθλητή Παναγιώτη Παπούλια.

Ένας αθλητής που έχει συνδέσει το όνομά του με αυτό του συλλόγου και γενικά τη πόλη του Αλμυρού, θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του με το Δισκοβόλο στο στήθος.

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ. Αλμυρού εύχεται στον Παναγιώτη υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα.

Για τον Τάσσο Φώτη: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.Αλμυρού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 με τον αθλητή Φώτη Τάσσο.

Ο θηριώδης σέντερ θα είναι για δεύτερη χρονιά στην ομάδα του Αλμυρού και με τη μαχητικότητα που διαθέτει, θα βοηθήσει στα μέγιστα το σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ. Αλμυρού εύχεται στον Φώτη υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα»..

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το