Τοπικά

Γ.Εμμανουηλίδης: Με “τερτίπια” ματαιώθηκαν οι εκλογές στην ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

emmanouilidis

Την πρόθεση του να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να προστατέψει τον εαυτό του από συκοφαντίες και ψεύδη εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας μετά τη ματαίωση των εκλογών λόγω έντασης στην εκλογική διαδικασία την περασμένη Κυριακή μεταξύ των δύο υποψήφιων.  Όπως αναφέρει ο Γιώργος Εμμανουηλίδης ήταν δική του θέση να γίνουν οι εκλογές με σωστά ψηφοδέλτια και θα αποδειχθεί όταν γίνουν οι εκλογές ότι ο ανθυποψήφιος του δήλωνε ψευδώς ότι είχε περισσότερες εγγραφές. Παράλληλα δηλώνει ότι οι ΟΝΝδίτες θα αποβάλουν από την οργάνωση στοιχεία που δεν συνάδουν με την παράταξη.

Η δήλωση του κ. Εμμανουηλίδη:

«Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι παραποιώντας τα πραγματικά περιστατικά, ψάχνουν την ευκαιρία να με κατηγορήσουν και να με βλάψουν ηθικά και πολιτικά. Για πρώτη φορά προκειμένου να προστατεύσω τον εαυτό μου, αλλά και την οργάνωση από ψεύδη, ύβρεις και συκοφαντίες, προτίθεμαι να προσφύγω στη δικαιοσύνη. Επαναλαμβάνω ότι δική μου θέση ήταν να διεξαχθούν οι εκλογές με σωστά και σύμφωνα με το καταστατικό και τους κανόνες της δημοκρατίας ψηφοδέλτια και γι’ αυτό δεν δικαιούται να με κατηγορεί και να με προσβάλλει κάνεις.

Ο ανθυποψήφιος μου επιμένοντας στο να γίνουν οι εκλογές με ψηφοδέλτια, που έφερε από το σπίτι του, ανάγκασε την κεντρική εφορευτική επιτροπή να λάβει την απόφαση αναβολής της διαδικασίας για προφανείς λόγους δημοκρατίας. Στους ψευδείς ισχυρισμούς του ανθυποψηφίου μου ότι είχε τις περισσότερες εγγραφές, θα αποδειχθεί περίτρανα το αντίθετο όταν διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία η οποία ματαιώθηκε από “τερτίπια” του ίδιου και κανενός αλλού. Οι ΟΝΝΕΔιτες και οι ΟΝΝΕΔιτισσες θα αποβάλλουν από τους κόλπους της οργάνωσης τέτοια στοιχεία που δεν συνάδουν με την ιστορία της παράταξης και την ηθική στη πολιτική που εκπροσωπούμε από τότε που μας δημιούργησε ο αείμνηστος ευπατρίδης Ευάγγελος Αβέρωφ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το