Τοπικά

Γ. Αναστασίου: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν δεχθεί τον κ. Μπέο στο Μέγαρο Μαξίμου ας θυμηθεί ποιος είναι 

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Αναστασίου, σχολιάζοντας την δήλωση του Προέδρου της ΝΔ κ.Μητσοτάκη για τον Δήμαρχο Βόλου, τόνισε:

Ο εν αναμονή πρωθυπουργός της χώρας που παρακολουθούσε από μακριά όλα αυτά τα χρόνια σιωπηλός τις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές του επανεκλεγέντα Δημάρχου Βόλου, ισχυρίστηκε χθες από το θεατράκι του Αναύρου στην εκλογική παράσταση που πρωταγωνίστησε, πως δεν έδωσε “σκληρό χρίσμα” στην εκλεκτή της ΝΔ στον Δήμο Βόλου και πως θα αντιμετωπίσει τον κ. Μπέο ως έναν κανονικό Δήμαρχο όπως όλους τους άλλους της χώρας.
Είναι φανερό πως ο κεντρώος πολιτικός που απορροφά αγκαλιάζοντας στις μεγάλες φτερούγες της δεξιάς παράταξής του τους πάντες – ανεχόμενος ακόμη στελέχη του να εκφέρουν και ρατσιστικές θέσεις (δηλώσεις Κυρανάκη)- στο βωμό της εκλογικής σκοπιμότητας άγρας ψήφων, μπέρδεψε την επανεκλογή Μπέου, με τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής λειτουργίας και συμπεριφοράς των πολιτικών προσώπων.
Ο κ. Μητσοτάκης πριν δεχθεί τον κ. Μπέο στο Μέγαρο Μαξίμου -μαζί με τους ισχυρούς κοινούς τους φίλους- ας θυμηθεί πως ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου είναι για τον κ. Μπέο “χασισοπότης”, οι πολιτικοί του αντίπαλοι το λιγότερο “σκουπίδια” και “απατεώνες” και οι γυναίκες που τον ενοχλούν στο Δημοτικό Συμβούλιο, φίλες φαντάρων και των στυλό…
Μετά την κανονικοποίηση του κ.Μπέου ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μας εκπλήξει εάν βρει και ως κανονικό & φυσιολογικό Μητροπολίτη και τον κ. Αμβρόσιο…Κρίμα…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το