Τοπικά

Φυλάκιση 4 ετών ερήμην σε τρεις διαρρήκτες – «Άδειασαν» πέντε σπίτια σε Σούρπη και Πτελεό

Είχαν ρημάξει τα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Σούρπης και του Πτελεού τρεις διαρρήκτες, που καταδικάστηκαν χθες ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με ποινές φυλάκισης 4 ετών έκαστος, χωρίς αναστολή, χωρίς μετατροπή και η έφεσή τους να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Εφόσον συλληφθούν ως φυγόποινοι πλέον, θα οδηγηθούν στη φυλακή.
Πρόκειται για έναν 29χρονο, έναν 28χρονο και έναν 48χρονο από τη Ν. Ιωνία Βόλου, που κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο για την κατηγορία της κλοπής ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Οι τρεις καταδικασθέντες φέρεται να είχαν διαρρήξει πέντε συνολικά κατοικίες στις 2 και στις 6 Νοεμβρίου του 2016 στις περιοχές Πτελεού, Αγ. Τριάδας και Σούρπης Αλμυρού και να είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 24.000 ευρώ περίπου. Στο δικαστήριο κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών, όπου έγιναν οι διαρρήξεις, οι οποίοι φέρεται να δήλωσαν ότι έλειπαν από τις οικίες τους και ότι οι κλοπές έγιναν πρωινές ώρες. Η Αστυνομία ταυτοποίησε τους τρεις δράστες από τα δακτυλικά τους αποτυπώματα, καθώς φέρεται να έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το