Αθλητισμός

Φτηνή προπαγάνδα εις βάρος της Νίκης – Παρουσίασαν τον Ρ. Στύλα ως… σωματοφύλακα του Ν. Αγγελάρα

Το ότι η Νίκη ενόχλησε πολλούς με την προσφυγή της στο Διαιτητικό Δικαστήριο ήταν γνωστό. Ακόμη και η Ένωση Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία τη στοχοποιούσε. Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα δημοσίευμα αθηναϊκής ιστοσελίδας παρουσίασε τον τεχνικό διευθυντή της Νίκης Ρήγα Στύλα ότι ήταν ο… σωματοφύλακας του Νίκου Αγγελάρα, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η Νίκη δεν δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε εκείνους που ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι η κυανόλευκη ΠΑΕ υπερασπίστηκε τα συμφέροντά της και δεν «έσκυψε το κεφάλι», να την παρουσιάσουν ως την… κακή της όλης υπόθεσης.
Στο πλαίσιο μία φτηνής προπαγάνδας διέρρευσαν ότι στην εκδίκαση της υπόθεσης, ο Νίκος Αγγελάρας εμφανίστηκε με σωματοφύλακα, προφανώς για να… τρομοκρατήσει τους δικαστές. Αυτό από μόνο του μπορεί να λεχθεί μόνο ως αστείο, αλλά είναι γεγονός ότι υιοθετήθηκε από σοβαρές ιστοσελίδες, όπως είναι το a-sports.gr, το οποίο έγραψε μεταξύ άλλων:
«Στην ακροαματική διαδικασία έκανε άσχημη εντύπωση και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως το ότι ο Νίκος Αγγελάρας για λογαριασμό της Νίκης Βόλου εμφανίστηκε στην ΕΠΟ με σωματοφύλακα (έμεινε έξω από την αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής που συζητήθηκε η υπόθεση για λογαριασμό του Διαιτητικού Δικαστηρίου). Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από υπαλλήλους, ούτε από δικηγόρους. Μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι με αυτόν τον τρόπο ίσως υπήρχε διάθεση επίδειξης δύναμης (για να μην υιοθετήσουμε τα περί «τρομοκρατίας» όπως ειπώθηκαν χαρακτηριστικά), αφού δεν υπήρχε κανένας λόγο για να υπάρχει τέτοιου είδους συνοδεία. Και αυτό διότι όλοι οι χώροι της Ομοσπονδίας φυλάσσονται ούτως ή άλλως από ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι και άρα υπάρχει ασφάλεια για οποιονδήποτε».

Όμως, ο άνδρας που σύμφωνα με τα παραπάνω ήταν ο σωματοφύλακας του Νίκου Αγγελάρα, δεν ήταν άλλος από τον τεχνικό διευθυντή της Νίκης Ρήγα Στύλα. Ως άμεσα θιγόμενος, ο κ. Στύλας επικοινώνησε με το a-sports.gr και διευκρίνισε ότι αυτός συνόδευσε τον κ. Αγγελάρα με την ιδιότητα φυσικά του τεχνικού διευθυντή και όχι του… σωματοφύλακα.
Τουλάχιστον υπήρξε μερική διόρθωση από την ιστοσελίδα που έγραψε τη θέση του κ. Στύλα, αφήνοντας όμως και μία… σκιά, αφού στη νεότερη ανάρτηση γίνεται λόγος και για άλλον εύσωμο άνδρα: «Κανένας μπράβος δεν ήταν, εγώ συνόδεψα τον κ. Αγγελάρα στην ΕΠΟ», μας έγραψε σε μήνυμα την Τρίτη ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης, που απλά τυγχάνει είναι σωματώδης. Οι παρόντες στην Ομοσπονδία υποστηρίζουν είδαν και άλλον άνδρα εύσωμο, ωστόσο εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε τον Ρήγα Στύλα, παρά το γεγονός ότι ουδέποτε από μέρους μας γράφτηκε η λέξη «μπράβος», παρά μόνο η λέξη σωματοφύλακας… Παράλληλα οι «κυανόλευκοι» υποστηρίζουν ότι δεν έχασαν ομόφωνα την υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αλλά κατά πλειοψηφία με 4-1».

Με τους οργανωμένους τα είπε ο Στ. Βεργέτης
Με τους οργανωμένους οπαδούς της Νίκης τα είπε ο Στάικος Βεργέτης, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας.
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν ερωτήσεις και απόψεις, σε μία εποικοδομητική συζήτηση που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε σε ευχάριστο κλίμα, με γνώμονα τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του οργανισμού της Νίκης σε όλα τα επίπεδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη συζήτηση συμμετείχε για λίγη ώρα και ο π. Απόστολος Ντόκος, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα συσπείρωσης γύρω από την αγαπημένη του ομάδα.
Όσον αφορά την προετοιμασία, χθες έγινε μία προπόνηση στο «Παντελής Μαγουλάς» που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κατοχής μπάλας και πολλή τακτική με το βάρος να δίνεται στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Από τη συνάντηση του Στάικου Βεργέτη με τους οργανωμένους

Ανακοίνωση του Ο.Φ. Νίκης
Από τη Λέσχη Ο.Φ. Νίκης εκδόθηκε ανακοίνωση-απάντηση στους Austrian Boys. Το κείμενο που υπογράφεται από τον πρόεδρο Παναγιώτη Αθανασίου είναι το κάτωθι:
«Η πλάκα τελείωσε και η καραμέλα έλιωσε και αναφερόμαστε στην ανακοίνωση των Austrian Boys. Οι μόνοι που δεν μπορείτε να μιλάτε για κωλοτούμπες είστε εσείς. Να φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη μας και να μας πείτε επιτέλους πώς ονομάζεστε γιατί απλά το Ολυμπιακός Βόλου 1937 πρέπει να έχετε λίγο τσίπα για να το χρησιμοποιείτε, ξεχνώντας ότι τη «μαμά σας» την πουλήσατε στη Δράμα, ξεχνάτε το ΑΣΚ Ολυμπιακός-ξεχνάτε τα τσιρότα στις φανέλες σας. Πώς ονομάζεστε τελικά; Με ποιον λοιπόν γελά η ποδοσφαιρική Ελλάδα με εμάς ή με εσάς;
Πάει αυτό. Ερχόμαστε στους μουσαφίρηδες. Οι μουσαφίρηδες λοιπόν σας φέρανε τον πολιτισμό-τον αθλητισμό-τη διασκέδαση και το κυριότερο σας έμαθαν να τρώτε μιας κι εσείς τρώγατε μόνο κατσαμάκι.
Σε ό,τι αφορά την εύνοια του πρώτου πολίτη της πόλης, όσο και αν προσπαθείτε να περάσετε αυτό που θέλετε σας λέμε ότι ποτέ μα ποτέ δεν ταυτιστήκαμε με τον πρώτο πολίτη όσο και με την ξενόφερτη ομάδα της Πύδνας. Τώρα όσο για το φιλικό με την Πύδνα ήταν επιθυμία του προπονητού μας και τίποτε λιγότερο ή περισσότερο. Εσείς δεν πηγαίνατε στο Ναύπλιο, εσείς δεν τραγουδούσατε «κάποιος λείπει από την παρέα», για ποια εύνοια μιλάτε;. Αναφέρεστε στη δικαστική διαμάχη με τους κολλητούς σας (Καλαμαριά-Καλαμάτα) και το φιλαράκι σας τον Λεουτσάκο. Η Νίκη πρέπει να καταλάβετε ότι δεν κάνει τίποτα παραπάνω παρά ζητά τη νομιμότητα.
Ερχόμαστε στο «κοτέτσι»… Το κοτέτσι λοιπόν αυτό αστοιχείωτοι και χωρίς ίχνος ντροπής το φτιάξανε πέτρα-πέτρα οι μουσαφίρηδες και είναι τιμή μας που έχουμε αυτό το «κοτέτσι» σε αντίθεση με εσάς που διαθέτετε ένα κόσμημα για την πόλη χωρητικότητας 15.000 θέσεων που το χρησιμοποιείτε. Η αξιοπρέπεια-η ανόθευτη ότι σε 4 χρόνια λειτουργίας κλείνουμε τα 100 τα λέει όλα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το