Ελλάδα

«Φτερά» έκανε το τζιπ του Νίκου Βέρτη μαζί με… 6.000 ευρώ

Θύμα ληστείας έπεσε για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες ο Νίκος Βέρτης, που την Τετάρτη δήλωσε στην αστυνομία ότι άγνωστος πήρε σαν… κύριος το πολυτελές τζιπ Range Rover που είχε αφήσει σε ιδιωτικό πάρκινγκ στη Γλυφάδα!

Μαζί με το αυτοκίνητο «φτερά» έκαναν και 6.000 ευρώ που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς και ο όπλο που κατέχει νόμιμα ο Νίκος Βέρτης. Σύμφωνα με την Espresso, μετά από ασυνεννοησία των εργαζόμενων του πάρκινγκ, το πολυτελές όχημα δόθηκε σε έναν άγνωστο που υποστήριξε ότι ήταν δικό του!
Όταν ο τραγουδιστής αντελήφθη ότι το αυτοκίνητό του είχε κλαπεί, δήλωσε αμέσως την κλοπή στην αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άντρες της ΕΛ.ΑΣ, που πήραν καταθέσεις και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πάρκινγκ.
Τον Νοέμβριο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή στη Βούλα, αφαιρώντας από το χρηματοκιβώτιό του χρήματα, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.
Όπως είχε γίνει γνωστό, οι θρασύτατοι ληστές πήδηξαν μέσα στην αυλή του σπιτιού, ανέβηκαν στο μπαλκόνι του Νίκου Βέρτη και παραβίασαν το παράθυρο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το