ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιμένοντας στον Καιάδα

Παραπολιτικά

Στην τιμή…

Παραπολιτικά

«Μύλος» στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας

Τοπικά

Πνίγηκε 61χρονος στις Πλάκες

Τοπικά

Ελλάδα

«Φρούριο» οι παρελάσεις: 1.600 αστυνομικοί στην Αθήνα – Ανησυχία για τη Βόρεια Ελλάδα

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία ενόψει των αυριανών παρελάσεων καθώς υπάρχει φόβος για κύμα αντιδράσεων εξαιτίας της υπογραφής της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τα μέτρα της Αστυνομίας είναι αυξημένα και ιδιαιτέρως αυστηρά.
Ενδεικτικό είναι ότι το πρωί της Κυριακής με αφορμή τη μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας περίπου 850 αστυνομικοί βρίσκονταν επί ποδός. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της Δευτέρας (25/3) ο αριθμός αυτός θα είναι σχεδόν ο διπλάσιος. Συγκεκριμένα 1.600 αστυνομικοί θα είναι αγκυροβολημένοι σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πρωτεύουσας, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παρέλαση θα ολοκληρωθεί χωρίς επεισόδια.

Όπως επισημαίνουν ανώτατοι αξιωματικοί η όποια ένταση φαίνεται πως φέτος μεταφέρεται στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς εκεί αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις για την Συμφωνία των Πρεσπών. Σε κάθε περίπτωση οι οδηγίες που έχουν λάβει οι αστυνομικοί σε όλη τη χώρα και δη στις μεγάλες πόλεις είναι να επιδείξουν αυξημένη προσοχή στις εξέδρες που θα βρίσκονται οι επίσημοι, καθώς μπορεί κάποιοι να θελήσουν να τους προσεγγίσουν, στα δρομολόγια που θα ακολουθήσουν οι επίσημοι, αλλά και κατά μήκος των παρελάσεων, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και κάποιοι μεμονωμένα να θελήσουν να προκαλέσουν επεισόδια.

Δείτε το βίντεο του Open TV:

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το