Τοπικά

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Πειθώ – Η επιτυχία βρίσκεται εδώ!

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης “Πειθώ” αποτελεί ένα χώρο διδασκαλίας που εστιάζει στην ολιστική προσέγγιση του μαθησιακού προφίλ κάθε μαθητή και μαθήτριας . Αποστολή του η συνεχής ενθάρρυνση και η σωστή καθοδήγηση των μαθητών γυμνασίου και λυκείου, εστιάζοντας στις ανάγκες και τις ικανότητες καθενός απο αυτούς. Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο διδακτικό του προσωπικό στοχεύει στην ολοκληρωμένη και εις βάθος εμπέδωση της ύλης μέσω της χρήσης σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, εγχειριδίων και βοηθημάτων.

Οι μαθητές του έχουν τη δυνατότητα να εμβαθύνουν και να στοχεύσουν στις σχολές της προτίμησής τους, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα Σπουδών και με τον πλέον εξειδικευμένο και ενημερωμένο Επαγγελματικό Προσανατολισμό ,σε συνεργασία με τους πιο έγκριτους φορείς εκπαιδευτικής συμβουλευτικής της χώρας.

Στο φροντιστήριο διδάσκονται όλα τα μαθήματα της θεωρητικής και θετικής κατεύθυνσης καθώς και της κατεύθυνσης Οικονομίας και πληροφορικής. Επιπλέον, διδάσκονται και μαθήματα όλων των τομέων του ΕΠΑ.Λ. ,δίνοντας ιδιαίτερη βάση και σημασία σε εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών ανά τομέα. Τα τμήματα είναι ολιγομελή, αποσκοπώντας όχι μόνο στην διασφάλιση της υγείας των μαθητών αλλά και στην καλύτερη απόδοσή τους. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα της τηλεκπαίδευσης . Οι διαδικτυακές τάξεις είναι χωρισμένες σε ενότητες, παρέχοντας πλήρη πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων, διαδραστικές ασκήσεις ,σημειώσεις, εργασίες και άλλα.

Το φροντιστήριο “Πειθώ” δημιουργεί τις βάσεις για την ομαλή μετάβαση των μαθητών απο το γυμνάσιο στο λύκειο και εξασφαλίζει τη σωστή προετοιμασία τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα ποσοστά επιτυχίας κάθε χρόνο ξεπερνούν το 90%!
Φροντιστήριο “Πειθώ”
Διεύθυνση 1: Τ. Οικονομάκη 2 & Π. Μελά
Διεύθυνση 2: 28ης Οκτωβρίου 85

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το