Κόσμος

Φρίκη στην Σουηδία: Γιατρός απήγαγε, φυλάκισε και βιάζε νεαρή γυναίκα επί μια εβδομάδα

sweden708

Ένας Σουηδός γιατρός συνελήφθη με την κατηγορία της απαγωγής, ομηρείας και βιασμού μιας 30χρονης γυναίκας, την οποία και κρατούσε φυλακισμένη επί 6 ημέρες σε ειδικό δωμάτιο που είχε κατασκευάσει για αυτόν τον λόγο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σουηδικής εφημερίδας Aftonbladet η γυναίκα απήχθη από το σπίτι της στην Στοκχόλμη με την βοήθεια του γνωστού «χαπιού του βιασμού», Rohypnol, προτού μεταφερθεί 350 χιλιόμετρα μακρυά από την σουηδική πρωτεύουσα, στην πόλη Kristianstad, όπου κρατήθηκε παρά τη θέληση της για 6 ημέρες.

Η αποκάλυψη έγινε όταν ο γιατρός, ανησυχώντας για την αναζήτηση της νεαρής κοπέλας από τις αρχές, πήγε μαζί της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ώστε να δώσει το παρόν και να σταματήσουν οι έρευνες, αλλά εκεί σύντομα η κοπέλα αποκάλυψε την αλήθεια και ο δράστης έπεσε στα χέρια της δικαιοσύνης.
Η γυναίκα κατά τη διάρκεια της κράτησης της βιάστηκε επανειλημμένως από τον γιατρό, με την δράση και των υπνωτικών χαπιών, ενώ αναγκάστηκε από τον δράστη σύμφωνα με πληροφορίες να λάβει και αντισυλληπτικά χάπια.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το