Κόσμος

Φρίκη στην Αυστρία: Εκοψε το κεφάλι της γυναίκας του, το έβαλε σε τσιμέντο και πνίγηκε σε λίμνη με αυτό

aystria.5.1.708

Έναν απίστευτα φρικτό τρόπο επέλεξε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τη Γερμανία για να βάλει τέλος στη ζωή της συζύγου του και τη δική του στη συνέχεια, στην Αυστρία.

Ο 72χρονος στραγγάλισε και διαμέλισε τη σύζυγό του, έβαλε το κεφάλι της σε τσιμέντο και μετά το χρησιμοποίησε αυτό ως «βαρίδι» για να αυτοκτονήσει σε αυστριακή λίμνη. Ο ηλικιωμένος και η 71χρονη σύζυγός του, σύμφωνα με την αστυνομία, προέρχονταν από τη Φρανκφούρτη.

Το κεφάλι της γυναίκας βρέθηκε σε ένα κομμάτι τσιμέντου, σε τσάντα, δεμένη στο ένα χέρι του άνδρα, ενώ βάρος είχε και στο άλλο του χέρι, ώστε να πνιγεί στη λίμνη.

Το πτώμα και τσάντα βρέθηκαν από δύτες της αστυνομίας τη Δευτέρα. Μία ημέρα νωρίτερα είχαν εντοπιστεί δύο βαλίτσες με το διαμελισμένο κορμί της γυναίκας, να επιπλέουν κοντά στην πόλη Γκμούντεν.

Η νεκροψία έδειξε ότι η γυναίκα στραγγαλίστηκε μεταξύ της 25ης Δεκεμβρίου και της 1ης Ιανουαρίου, ενώ ο άνδρας πνίγηκε λίγο αργότερα. Δεν υπάρχει ένδειξη για εμπλοκή τρίτου ατόμου. «Πιστεύουμε ότι ο θάνατος του άνδρα ήταν αυτοκτονία», δήλωσε η εισαγγελέας Μπίργκιτ Αχάμερ.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το