Τοπικά

«Φρένο» από ΤΑΙΠΕΔ στη δημιουργία χώρου στάθμευσης που προγραμματίζει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Πάρκιν στον χώρο που βρίσκονται οι αποθήκες του τελωνείου θέλει να δημιουργήσει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, αλλά βάζει «φρένο» το ΤΑΙΠΕΔ που παρότι χθες δεν εκπροσωπήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΒ, ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα από την ημερήσια διάταξη, για να υπάρξει επανεξέταση.
Τόσο ο χώρος δίπλα στο Τελωνείο και πίσω από τη νέα ιχθυαγορά, όσο και ο χώρος στη λιμενική ζώνη της Μπουρμπουλήθρας θα οργανωθούν και θα λειτουργούν ως χώροι στάθμευσης, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΟΛΒ.

Ο χώρος πίσω από την Ιχθυαγορά, διαθέτει διαμορφωμένη είσοδο και συσκευές έκδοσης εισιτηρίου και μπορεί να προσφέρει 303 θέσεις για αυτοκίνητα με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Στη Μπουρμπουλήθρα, θα υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας 110 μεγάλων οχημάτων (φορτηγά, λεωφορεία), αλλά και ΙΧ, κυρίως για μακράς διάρκειας στάθμευση.
Στο μεταξύ χθες το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου πήρε κανονιστική απόφαση να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα οι τιμές ανταλλάγματος για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης λιμενικών χώρων για εναπόθεση τραπεζοκαθισμάτων σε καταστηματάρχες, με χρόνο ισχύος εντός του έτους 2019.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το