Αθλητισμός

Φοβερό ατύχημα του Άλεξ Περόνι με 241 χιλ/ώρα στη F3 (video)

Μία εβδομάδα μετά το θάνατο του Γάλλου Anthoine Hubert στο Βέλγιο «πάγωσαν» όλοι στην πίστα της Μόντσα βλέποντας το αυτοκίνητο του Άλεξ Περόνι να απογειώνεται με 241 χιλιόμετρα την ώρα.
Ύστερα από τρεις περιστροφές το αγωνιστικό προσγειώθηκε ανάποδα στις διαφημιστικές πινακίδες. Ευτυχώς για το νεαρό Αυστραλό το ατύχημα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο όμως τα υψηλά μέτρα προστασίας που λαμβάνονται πλέον στους αγώνες έπιασαν τόπο.

Ο Περόνι έχοντας τις αισθήσεις του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε κάταγμα ενός σπονδύλου και μετατόπιση ενός άλλου.
Το ατύχημα έγινε τέσσερις γύρους πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα. Οπως φαίνεται και στο βίντεο ο Περόνι έκανε κακή εκτίμηση σε μία στροφή και έφυγε εκτός δρόμου με ταχύτητα 250 μίλια / ώρα (241 χλμ. / ώρα) καθώς φαινόταν ότι κακώς έκανε λάθος μια καμπύλη στην πίστα.

Φανερά σοκαρισμένος αλλά σώος ο Περόνι περπάτησε μέχρι το αυτοκίνητο ασφαλείας. Η ομάδα του, Campos, αρχικά ανακοίνωσε πως ο Αυστραλός είναι απολύτως καλά αλλά μετά από πόνους που ένιωθε στην πλάτη του διαπιστώθηκε η βλάβη στους σπονδύλους του. «Δεν είμαι σίγουρος για το χρόνο αποκατάστασης αλλά ελπίζω να επιστρέψω στο αυτοκίνητο όσο το δυνατόν συντομότερα», έγραψε στο Instagram ο Περόνι.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το