Θ Plus

Φοβερή δουλειά: Ξυπνάει άλλους, στις 5:30 το πρωί, για να πάνε για τρέξιμο

Εδώ και πάνω από μία δεκαετία, ο 50χρονος Λι Σιαοσουάν τηρεί ένα αυστηρό πρωινό πρόγραμμα: σηκώνεται στις 5.30 το πρωί, κάνει πάνω από 50 τηλεφωνήματα, τρέχει 8 με 10 χιλιόμετρα και ύστερα πάει στη δουλειά του.

Το πολυάσχολο πρόγραμμά του ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2007 όταν ανάρτησε σε ένα φόρουμ στο διαδίκτυο το μήνυμα «Σηκωθείτε και αρχίστε να τρέχετε! Θα σας ξυπνήσω εγώ!», δίνοντας παράλληλα το προσωπικό του τηλέφωνο. Πολλοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν, ζητώντας του την ασυνήθιστη αυτή υπηρεσία αφύπνισης.

«Το ξεκίνησα διότι ο κόσμος δεν μπορεί να πάει για τρέξιμο επειδή δεν μπορεί να σηκωθεί νωρίς το πρωί, άρα αποφάσισα να τους τηλεφωνώ για να τους ξυπνάω. Αποδείχθηκε πολύ καλή πρακτική», δήλωσε ο Λι, που είναι δημόσιος υπάλληλος στην πόλη Τζιαοζούο, στην κεντρική επαρχία Χενάν.

«Εάν μπορούν να πηγαίνουν για πρωινό τρέξιμο για μισό χρόνο, ίσως να μην χρειάζονται πια την υπηρεσία αφύπνισης. Το βρήκα πολύ αποτελεσματικό όλο αυτό και αποφάσισα να ξυπνάω περισσότερο κόσμο και έτσι ανάρτησα τον αριθμό του τηλεφώνου μου στο διαδίκτυο», δήλωσε.

Ο αριθμός των ανθρώπων που ζήτησαν τη βοήθειά του αυξήθηκε τόσο πολύ και τόσο γρήγορα που ο Λι αναγκάστηκε να δώσει κάποια τηλεφώνα σε άλλους πρωινούς δρομείς για να κάνουν και εκείνοι με τη σειρά τους πρωινές κλήσεις αφύπνισης.

Πηγή ΑΠΕ

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το