Παραπολιτικά

Φούσκα “Θ”

Η απόφαση να πάει σπίτι του ο Δ. Καντόλας γιατί παραπέμπεται για κακούργημα χαρακτηρίζεται από το Δήμο Βόλου άδικη και αντισυνταγματική… μιας και οι άνθρωποι έχουν άποψη και για το σύνταγμα.
Προεκλογικά και μετεκλογικά μας ζάλισαν με τις αθλιότητες περί κάθαρσης της πόλης από τους «κοπρίτες» και η κανονιά έσκασε στην αυλή τους, παρότι παριστάνουν πως δεν άκουσαν το «μπαμ».
Θεία δίκη.
Στο μεταξύ κάθε νέο επεισόδιο με τα έργα και τις ημέρες τους δίνει νέο γούστο στην καθημερινότητα. Πολιτεύονται με την αντίληψη ότι η πολιτική, της οποίας οι ίδιοι κατά δήλωσή τους δεν είναι εκπρόσωποι – είναι μια υπόθεση για δικαστές και εισαγγελείς. Και οι άνθρωποι που δεν είναι πολιτικοί όπως καθημερινά δηλώνουν, έχουν κάνει τα δικαστήρια δεύτερο σπίτι τους.
Οι «Ζορό» της υποτιθέμενης κάθαρσης είχαν ανάγκη να τροφοδοτούν την κάθαρση με αποκαλύψεις για σκάνδαλα. Όσο δεν βρίσκουν σκάνδαλα, όσο τα σκάνδαλα αφορούν στην αυλή τους και τις πράξεις τους, δεν μπορούν να βρουν και ρόλο σοβαρό. Γι’ αυτό και η γραφικότητα τους έγινε δεύτερη φύση. Και είναι γραφικό να ακούς καθημερινά καταγγελίες χωρίς στοιχεία όταν η πόλη διοικείται από υπόδικους για κακουργήματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το