Ελλάδα

Φωτιά στον Υμηττό: Καταστράφηκαν οι εγκαταστάσεις του Love Radio 97.5

Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από τους πρόποδες του Υμηττού και έφτασε μέχρι το πάρκο κεραιών προκάλεσε σοβαρές ζημιές στα κοντέινερ όπου είχαν αποθηκευθεί ο πομπός και ο υπόλοιπος τεχνικός εξοπλισμός του Love Radio 97.5.
Την είδηση έκανε γνωστή ο ραδιοσταθμός μέσα από τα social media και ο διευθυντής του Δημήτρης Ψεματίκας.
Σε ανακοίνωσή του ο ραδιοσταθμός επιρρίπτει ευθύνες στο τοπικό Δασαρχείο για την καθαριότητα του χώρου γύρω από τις εγκαταστάσεις του και δηλώνει πως θα επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Προς το παρόν ο Love 97.5 συνεχίζει να εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις του στην Αίγινα, που καλύπτουν κυρίως τα Νότια Προάστια, αλλά και από το loveradio.gr.

H ανακοίνωση του ραδιοσταθμού:

«Καλημέρα σε όλους.

Δυστυχώς, οι εγκαταστάσεις του Love 97.5 στο Υμηττό έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από την φωτιά που ξεκίνησε από την Παιανία και έφτασε τα ξημερώματα μέχρι το Κέντρο Εκπομπής στην κορυφή.
Ακόμα δεν επιτρέπεται ούτε η πρόσβαση από τις Αρχές όποτε δεν γνωρίζουμε καν το μέγεθος της ζημιάς.
Συνεχίζουμε να μεταδίδουμε το πρόγραμμά μας μέσω διαδικτύου προς το παρόν καθώς θα χρειαστούν σίγουρα πάνω από 3 μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να κανουμε ότι χρειάζεται για να επανέλθουμε στον αέρα της Αττικής.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την αγάπη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι κοντά σας το συντομότερο δυνατόν.
Αν το Δασαρχείο είχε επιτρέψει την αποψίλωση από τους θάμνους και τα πουρνάρια της περιοχής, η φωτιά θα είχε σταματήσει και δεν θα είχαν καεί τόσοι σταθμοί. Αλλά δεν επέτρεπαν να καθαρίσεις τον νόμιμο και αδειοδοτημένο χώρο σου ούτε στον παραμικρό βαθμό…

Δεν θα κάνουμε πίσω, θα δουλέψουμε μέρα και νύχτα για να μας ακούσετε ξανά στην Αθήνα και τα περίχωρα το συντομότερο δυνατόν.
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την κατανόηση, όλα είναι μέσα στη ζωή.
Προχωράμε».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το