Τοπικά

Φωτιά-μυστήριο σε Ι.Χ. στην Εθνική – Ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και εξαφανίστηκε κοντά στον Αλμυρό

Μια περίεργη υπόθεση με ένα καμένο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο φέρεται να απασχολεί από χθες το βράδυ τις αστυνομικές αρχές. Ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με αθηναϊκούς αριθμούς κυκλοφορίας, μάρκας «Όπελ Βέκτρα» πράσινου σκούρου χρώματος, άρπαξε φωτιά χθες στις 17.48, ενώ κινούταν στην Εθνική Οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τη συμπρωτεύουσα.
Το ΙΧ άρπαξε φωτιά, ενώ κινούταν στο ύψος της Κεφάλωσης Αλμυρού, στο 281 χιλιόμετρο της εθνικής οδού. Αποτέλεσμα ήταν να καεί το μπροστινό τμήμα του κινητήρα και να προκληθούν ζημιές ύψους 1.000 ευρώ, ενώ διασώθηκε περιουσία αξίας 2.000 ευρώ.
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλμυρού με οκτώ πυροσβέστες, που έσβησαν τη φωτιά μία περίπου ώρα αργότερα, ενώ στο σημείο κατέφθασαν περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και της παραχωρησιούχου εταιρείας.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν βρέθηκε ο οδηγός ή οι επιβάτες του οχήματος, που φέρεται να ανήκει σε αλλοδαπό, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα που καιγόταν και εξαφανίστηκε, προφανώς διότι ήθελε να κρύψει κάτι.
Κατά μία άλλη πηγή εξετάζεται το όχημα να χρησιμοποιούταν ενδεχομένως για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το