Αθλητισμός

Φόρος τιμής από τη Νίκη στον Κώστα Καραδέμητρο

Σοκ προκάλεσε στην οικογένεια της Νίκης, η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Καραδέμητρου σε ηλικία μόλις 48 ετών. Ως γνωστόν η «κυανόλευκη» ΠΑΕ και η Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις, ενώ προχώρησαν και ένα ακόμη βήμα.
Αποδεχόμενη την πρόταση του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον εκλιπόντα, η ΠΑΕ στέλνει στη Θεσσαλονίκη μία φανέλα της ομάδας, που όπως τονίστηκε σε σχετική ανακοίνωση «θα τον συντροφεύσει στο τελευταίο του ταξίδι». Σημειώνεται ότι η κηδεία του Κώστα Καραδέμητρου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη συμπρωτεύουσα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη είναι η εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, μέσω του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, στέλνει στη Θεσσαλονίκη, στην οικογένεια του Κώστα Καραδέμητρου, μία φανέλα-σύμβολο που θα συντροφεύσει τον άτυχο Κώστα στο τελευταίο του ταξίδι.
Αυτή η πρωτοβουλία, την οποία εμπνεύστηκε ο Θοδωρής και υλοποιήσαμε μαζί, είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορεί να αποδοθεί, στο πλαίσιο του χαμού του αγαπημένου μας ποδοσφαιριστή και ανθρώπου, Κώστα, καθώς, εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία, δεν είναι δυνατόν να παρευρεθούμε στην κηδεία του, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης. Αντίο Κώστα, θα σε θυμόμαστε για πάντα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το