Τοπικά

Φοιτητές και νήπια συνδημιουργούν

Τριάντα νήπια των νηπιαγωγείων 2ο Αισωνίας -Διμηνίου στο Σαμπάναγα και 10ο Νέας Ιωνίας Μελισσατίκων πέρασαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, την πόρτα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συνοδευόμενα από τους γονείς και τις νηπιαγωγούς τους Ελευθερία Παπαϊωάννου και Ελένη Καραδήμου.
Εκεί τους υποδέχτηκαν ο κ. Απόστολος Μαγουλιώτης, Πρόεδρος και καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης και οι 30 τεταρτοετείς φοιτητές του και τους ξενάγησαν στους εσωτερικούς χώρους του. Στη συνέχεια όλοι μετέβησαν έξω από αυτό, όπου φοιτητές και νήπια σε ζευγάρια, καθισμένοι κάτω για περισσότερο από μία ώρα επέλεξαν και αποτύπωσαν στο χαρτί με χρώματα ,πινέλα και μολύβια σκηνές της πόλης και της φύσης που περιβάλλουν το Πανεπιστήμιο. Η δράση αυτή ήταν ο επίλογος του πολιτιστικού προγράμματος «Οι πίνακες ζωγραφικής μας λένε τα μυστικά τους» που υλοποιήθηκε τη φετινή σχολική χρονιά με τη συνεργασία των δύο νηπιαγωγείων.


Ο κ. Απόστολος Μαγουλιώτης αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση των νηπίων και των νηπιαγωγών τους για αυτή τη συνεργασία ,μια συνεργασία που δέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και οι φοιτητές του και έδωσε έτσι την ευκαιρία στους λιλιπούτειους μαθητές να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία παρέα με τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς τους .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το