Κόσμος

Φήμες για διαζύγιο Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί

pit-tzoli
Αν ισχύσει τελικά, θα είναι ένα διαζύγιο – βόμβα μεγατόνων για τον πλανήτη Χόλιγουντ. Φήμες λένε ότι μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και επτά παιδιά (εκ των οποίων τα τρία βιολογικά) ο Μπράντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζονται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού In Touch, οι «Μπραντζελίνα» φαίνεται ότι ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο πριν εκπνεύσει το 2015. Όπως αναφέρει το περιοδικό, μετά το γάμο τους τον περσινό Αύγουστο, τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται εντονότερα ανάμεσά τους.
«Ο Μπραντ ένιωθε δυστυχισμένος και είπε στην Αντζελίνα ότι όλα τέλειωσαν», υποστηρίζει το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι από τους βασικούς λόγους των συνεχών εντάσεων ανάμεσά τους δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η Αντζελίνα θέλει να έχει το πάνω χέρι σε όλα, κάτι που δεν φαίνεται να αντέχει ο Μπραντ Πιτ.
Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014 στη Γαλλία έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης, ενώ έχουν και επτά παιδιά, τέσσερα υιοθετημένα και τρία βιολογικά.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αμερικανικός tabloid Τύπος κάνει λόγο για χωρισμό του πιο διάσημου ζευγαριού.
Παρά τις φημολογίες για το διαζύγιο, η φετινή είναι αρκετά σημαντική για το ζευγάρι καθώς η ταινία τους «By the Sea», αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το