Τοπικά

Φιλοξενήθηκε με επιτυχία στον Βόλο η 3η πανελλαδική συνάντηση ανθρώπων με σκλήρυνση κατά πλάκας

Πραγματοποιήθηκε δυναμικά και με επιτυχία το 3ο Πανελλαδικό Αντάμωμα των Ανθρώπων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, στο Βόλο.
Άνθρωποι με σκλήρυνση κατά πλάκας, φροντιστές ΑμΣΚΠ, μέλη, φίλοι και εθελοντές Συλλόγων και Σωματείων συναντήθηκαν με αλληλέγγυα διάθεση και διασκέδασαν όλοι μαζί αποδεικνύοντας, ότι όπου υπάρχει αγάπη, ανιδιοτέλεια, αλήθεια, χαμόγελο και αισιοδοξία, τότε αντιμετωπίζονται οι δυσκολίες της καθημερινότητας και το επίπεδο διαβίωσης των πασχόντων.

Από το Σωματείο της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της ΣΚΠ Δυτικής Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. και εθελοντές του Σωματείου, όπου συναντήθηκαν με μέλη των Δ.Σ.: του Συλλόγου Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με ΣΚΠ Κεντρικής Μακεδονίας, του Συλλόγου Ένωση Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Ν. Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων (ΕΑμΠΣ), του Σωματείου Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με ΣΚΠ Νομού Αττικής και του Συλλόγου ΣΚΠ Νοτίου Αιγαίου-Δωδεκανήσου & Κυκλάδων και συζήτησαν θεσμικά θέματα που άπτονται των συλλογικών οργάνων ΣΚΠ, όπου αποφασίστηκε να υπάρχει συνεργασία σε διεκδικήσεις για τα ΑμΣΚΠ, καθώς αναφέρθηκαν και σε ειδικά συλλογικά θέματα που στο μέλλον θα διαφανούν και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των σοβαρών θεμάτων που αφορούν τα ΑμΣΚΠ όλης της Ελλάδας.

Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο του σεβασμού, της διαφάνειας, της ενότητας και της αλληλεγγύης που θα πρέπει να διέπει το κάθε θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί Άτομα που πάσχουν από Πολλαπλή Σκλήρυνση. Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ δηλώνει ικανοποιημένο από την αγαστή συνεργασία και συμφωνία απόψεων και επισημαίνει σε όλους ότι «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το