Αθλητισμός

Φιλοσόγλου και Σιαμέτης στον Ρήγα – Ανακοινώθηκε και ο μεγάλος χορηγός για την ομάδα του Βελεστίνου

Δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρσι αγωνιζόταν στη Δάφνη, ενέταξε το δυναμικό του ο Ρήγας Φεραίος. Ο λόγος για τους Γιώργο Φιλοσόγλου και Κώστα Σιαμέτη, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Βελεστίνου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Ρήγα αναφέρει τα εξής:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» ανακοινώνει την ολοκλήρωση δύο ακόμη μεταγραφών. Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Φιλοσόγλου και Κων/νο Σιαμέτη, οι οποίοι από σήμερα ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας.

Ο Γιώργος Φιλοσόγλου, έχει ηλικία 22 χρόνων, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έως την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στην ομάδα της Δάφνης.
Ο Κωνσταντίνος Σιαμέτης, έχει ηλικία 20 χρόνων, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ και κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 Ολυμπιακού Βόλου, Πύρασο, Διαγόρα και Δάφνη.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο και τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Ρήγα και τους ευχόμαστε νίκες με την ομάδα μας και κυρίως υγεία».
Επίσης, οι ιθύνοντες του συλλόγου ανακοίνωσαν πως η εταιρεία «Kalogiros Olives S.A.» θα είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδας για τη νέα χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία «Kalogiros Olives S.A.», η οποία θα αποτελεί επίσημο υποστηρικτή του συλλόγου μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η συμφωνία της συνεργασίας έγινε στα γραφεία της εταιρείας (318ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βελεστίνου), όπου ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Κωνσταντίνο Γιάτσιο και Ιωάννη Σιουμουρέκη, αντίστοιχα. Την «Kalogiros Olives S.A.» εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Στέργιος Καλόγηρος.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «Kalogiros Olives S.A.» που πάντα είναι αρωγός στην προσπάθεια του συλλόγου μας και συνδράμει οικονομικά. Επισημαίνουμε τους δεσμούς της οικογένειας Καλόγηρου με τον Ρήγα, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου μας. Σημειωτέον, ο Στέργιος Καλόγηρος είχε διατελέσει και πρόεδρος του συλλόγου, όπου κατά την διάρκεια της θητείας του ο Ρήγας κατέγραψε πολλές επιτυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το