Αθλητισμός

Φίλοι στην εξέδρα, αντίπαλοι στο γήπεδο

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ξεχωριστός από τους συνηθισμένους πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣΒ «Η Νίκη» και της ΠΑΕ αναμετρήθηκαν με τα μέλη του Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης».

Μπορεί, λοιπόν, οι παίκτες των δύο ομάδων να είναι φίλοι στην εξέδρα και να παρακολουθούν μαζί τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά το βράδυ της Πέμπτης τέθηκαν αντίπαλοι στον πλαστικό χλοοτάπητα του «Π. Μαγουλάς». Μάλιστα λόγω του προχωρημένου της ώρας η συνάντηση διεξήχθη υπό το φως των προβολέων.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρά το γεγονός ότι για κάποιους τα χρόνια έχουν περάσει, αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου τα γκολ έπεφταν… βροχή. Τελική νικήτρια αναδείχθηκε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και της ΠΑΕ, η οποία επικράτησε με 8-4 του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών.

Ωστόσο αυτό που είχε σημασία ήταν ότι άπαντες το χάρηκαν με την ψυχή τους και έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο, με την υπόσχεση ότι κάποια στιγμή θα δώσουν και τη ρεβάνς στο ίδιο γήπεδο…

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το