Αθλητισμός

Φιλικά με ΠΑΟ οι πιτσιρικάδες της Δάφνης

Λαμβάνοντας ιδιαιτέρως θετικά σχόλια για το επίπεδο και τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία τους, επέστρεψαν οι μικροί του Α.Ο. Δάφνη Βόλου από την Αθήνα, όπου βρέθηκαν το Σάββατο 26 Μαΐου κι έπαιξαν παιχνίδια με τις ομάδες από την ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Παιανία.
Στους αγώνες συμμετείχαν δύο ομάδες των τμημάτων υποδομής της Δάφνης, οι γεννηθέντες 2007 και 2008, οι οποίοι μάλιστα αν κι έχασαν 3-1 έλαβαν θετικά σχόλια για το επίπεδο που βρίσκονται.

Αρχηγός της αποστολής ήταν ο πρόεδρος του Α.Ο. Δάφνη Ιωάννης Τσάτσος, ενώ τα παιδιά συνόδευσαν, ο έφορος του τμήματος Μελέτης Γιούργας κι αρκετοί γονείς των αθλητών.
Η διοίκηση του Α.Ο. Δάφνη Βόλου, ευχαριστεί την διοίκηση του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα τους κ.κ. Γιώργο Μακρή υπεύθυνο ακαδημιών, Άγη Μερεμέτη προπονητή, Τάκη Φύσσα διευθυντή ακαδημιών και Κώστα Ταράση τεχνικό υπεύθυνο και συντονιστή των ακαδημιών, για την άψογη φιλοξενία των ομάδων της Δάφνης στην Παιανία, καθώς και τον Γιώργο Καραγκούνη, που φωτογραφήθηκε με τους μικρούς θαυμαστές του κι υπέγραψε αυτόγραφα.
Τέλος, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος οργάνωσης και συντονισμού των ακαδημιών Γιώργος Τάκης, ευχαριστεί εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας και την κ. Ελευθερία Μποτίνη για την άψογη συνεργασία όλη τη χρονιά που είχε η διοίκηση για τις μετακινήσεις των ομάδων της Δάφνης σε τουρνουά κι αθλητικές διοργανώνεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το