Αθλητισμός

Φιλικά με ΝΟΒ οι έφηβοι του Βόλου στο πόλο

Στην Αθήνα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η εφηβική ομάδα υδατοσφαίρισης του Βόλου για κοινή προετοιμασία και φιλικά με την αντίστοιχη του Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Τα παιχνίδια, που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο του Λαιμού, αποτέλεσαν μία καλή ευκαιρία για τους τεχνικούς των δύο ομάδων προκειμένου να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και φυσικά να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα
Παράλληλα, οι νεαροί αθλητές του Βόλου και ο προπονητής τους Δημήτρης Μπλάνας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα πόλο Ν.Ο. Βουλιαγμένης-Ν.Ο. Χίου για την Α1 Ανδρών.

Η αποστολή του Βόλου απαρτιζόταν από 15 αθλητές, που είναι οι: Κουτσουνίδης (τερματοφύλακας), Καλλιμόπουλος, Κοκκινάκης, Νιζάμης, Γ. Τσίχλας, Μορφονιός, Μπομπός, Ι. Γκανάτσιος, Στεφάνου, Μπακαλάκης, Ματσάγκος, Τηνιακός, Χιντιμπάτογλου, Καραλής, Λαμπριάδης.
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου «Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση» ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για την φιλοξενία που παρείχε στους αθλητές στους ξενώνες της.
Τέλος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Βόλος θα συμμετάσχει στο τουρνουά Ακαδημιών «Κωνσταντίνος Μωλιώτης», στο κολυμβητήριο της Λαμίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το