Θ Plus

Φίλοι μέχρι τέλους – Το «αντίο» ενός σκύλου στον ετοιμοθάνατο ιδιοκτήτη του (video)

Ο σκύλος λένε πως είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και το περιστατικό που ακολουθεί το αποδεικνύει περίτρανα.

Τον περασμένο μήνα, ο Ράιαν Γιένσεν άρχισε να νιώθει πονοκεφάλους, οι οποίοι γίνονταν όλο και πιο έντονοι όσο περνούσαν οι μέρες. Η επίσκεψή του στον γιατρό έκρυβε τελικά μια δυσάρεστη έκπληξη αφού ο 33χρονος είχε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο για λεπτή χειρουργική επέμβαση δεν κατάφερε να επανέλθει ποτέ.

Οι δικοί του άνθρωποι άκουσαν τους γιατρούς να τους μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα και λίγες μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ζήτησαν από τη διοίκηση του νοσοκομείου την ειδική άδεια να επιτραπεί η είσοδος στο boxer που είχε ο Ράιαν, προκειμένου να τον αποχαιρετίσει.

Η Μόλι, η οποία ένιωθε την απουσία του από το σπίτι, κατάφερε τελικά να βρεθεί στο νοσοκομείο με την οικογένεια του Ράιαν να βιντεοσκοπεί το «αντίο» της στον φίλο και ιδιοκτήτη της, το οποίο προκάλεσε κύμα συγκίνησης.

Η αδερφή του Ράιαν, Μισέλ Γιένσεν, θέλησε μέσω του Facebook να ευχαριστήσει τη διοίκηση του νοσοκομείου ενώ ανέφερε πως τα αίτια για το ανεύρυσμα που προκάλεσε το θάνατο του αδερφού της προήλθαν σύμφωνα με τους γιατρούς από την υψηλή πίεση και την κατάναλωση αρκετών ενεργειακών ποτών. Όσο για τη Μόλι, ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει σε ασφαλή χέρια αφού είναι μέλος της οικογένειας…

 

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το