ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέθανε ο Κώστας Πολίτης

Ελλάδα

O καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Αθλητισμός

Φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος και κολύμβησης MAGNAthlon στον Βόλο

Το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου, στην πόλη του Βόλου, θα πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος και κολύμβησης MAGNAthlon 2017. Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση της εταιρείας ΕΨΑ, της «The Extra Mile» και του Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ, ενώ υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου.
Ο αγώνας φέτος θα στηρίξει τους σκοπούς της Κιβωτού του Κόσμου, η οποία είναι ένας νέος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην περιοχή του Βόλου, καθώς άνοιξε τις πύλες της το Νοέμβριο του 2016, αλλά με μεγάλη και πολυετή προσφορά πανελλαδικά.
Ο αγώνας, υπό την αιγίδα των τοπικών αρχών, θα ξεκινήσει το Σάββατο περίπου στις 10:00 το πρωί με το άθλημα της κολύμβησης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Αλυκών. Αγώνες τρεξίματος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στην παραλία του Βόλου από τις 10:00 το πρωί με 12:00 το μεσημέρι, όπου θα γίνει και η απονομή. Ο αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων έχει ανοιχτή συμμετοχή με ελάχιστη οικονομική συμβολή, που θα ενισχύσει τις δράσεις της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Μετά το τέλος της απονομής, ο μοναδικός Πάνος Μουζουράκης θα μας συντροφεύσει με τα τραγούδια του, σε μια αξέχαστη συναυλία!

Η Κιβωτός του Κόσμου θα δώσει το παρόν στο Φιλανθρωπικό Αγώνα MAGNΑthlon, καλώντας Μέλη και Φίλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση που αποτελεί γιορτή του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της προσφοράς στην πόλη μας.

Επιπρόσθετα, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00, στον πολυχώρο Ergon Showground – συγκρότημα Τσαλαπάτα, θα πραγματοποιηθούν προβολές δύο ταινιών εθελοντισμού και θα ακολουθήσουν ομιλίες των πρωταγωνιστών τους. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αφύπνιση του κόσμου σε θέματα εθελοντισμού και η συγκέντρωση χρημάτων για την ανέγερση του νέου πάρκου της Κιβωτού του Κόσμου. Ομιλητές οι: Μαρία Σαρίδου, Πάτερ Αντώνιος, Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης & Νικόλαος Μαγγίτσης. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει πάρτι με DJ set.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του αγώνα www.magnathlon.com ή στη σελίδα Facebook του αγώνα στο www.facebook.com/magnathlon

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ
Και για τα 2 αθλήματα προεγγραφές γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του αγώνα www.magnathlon.com/aitiseis.

Εναλλακτικά, κουπόνια εγγραφής για το λαϊκό δρόμο (1.000μ) διατίθενται και από τα παρακάτω συνεργαζόμενα καταστήματα:
Δημητριάδης Οπτικά
(Δημητριάδος με Ιωλκού 6)
Ηλιόπουλος Κοσμήματα
(Δημητριάδος 174 με Κουμουνδούρου)
GREAT Γυμναστήριο
(Σπ.Σπυρίδη 30, Nakos Center, 4ος όροφος)
ΠαιζωΝαύτες
(Αργοναυτών 64)

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ 2017

Σάββατο 16-09-2017 Κολύμβηση
Το αγώνισμα της κολύμβησης θα διεξαχθεί στην περιοχή των αλυκών (3ο πάρκινγκ). Η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία, η διαδρομή θα είναι τριγωνική και οι αποστάσεις θα είναι:
-5.000 μέτρα (15 ευρώ)
-2.500 μέτρα (15 ευρώ)
-1.000 μέτρα (5 ευρώ)

Κυριακή 17-09-2017 Τρέξιμο
Η απόσταση για το τρέξιμο θα είναι από τα Πευκάκια έως κατά μήκος της παραλίας του Βόλου, όπου και θα είναι η έναρξη και ο τερματισμός. Θα υπάρχουν 2 ή 3 σταθμοί υδροδοσίας στη διαδρομή του τρεξίματος. Αγωνίσματα:
-Δρόμος 10.000 μέτρα (15 ευρώ)
-Δρόμος 5.000 μέτρα (15 ευρώ)
-Δρόμος 1.000 μέτρα «ανοιχτός αγώνας για μικρούς και μεγάλους» (3 ευρώ)

Κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς και υποστηρικτές στην παραλία του Βόλου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το