Τοπικά

Φιλανθρωπικός αγώνας στη Λάρισα με τον Λ. Αυγενάκη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

node-aygenakis

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος μαζί με άλλους εκπροσώπους του κοινοβουλίου, αυτοδιοικητικούς και στελέχη, συμμετείχαν σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα για την ενίσχυση του Κρίκκειου Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου. Ο αγώνας έγινε απέναντι στους παλαίμαχους του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λάρισας, υπό το βλέμμα δεκάδων που έδωσαν το παρόν για να στηρίξουν την πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ Λάρισας. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Αβέρωφ της Λάρισας.

node-vravefsi

Πέραν του κ. Αυγενάκη που αγωνίστηκε σε θέση επιθετικού μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρήστο Καπετάνο, τα ποδοσφαιρικά φόρεσε και ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος ο οποίος μάλιστα υπερασπίστηκε με επιτυχία (σ.σ. δέχθηκε μόνον ένα γκολ) την εστία του στην αρχή της αναμέτρησης.

node5-boukoros

Μαζί τους ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Καλτσογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο επικεφαλής της Νέας Λάρισας Ντίνος Διαμάντος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας Ηρακλής Γεωρογιώκας και άλλοι, έστειλαν μέσω του αθλητισμού το δικό τους μήνυμα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διάγουμε. Το παρόν έδωσαν και οι δύο Λαρισαίοι βουλευτές της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας οι οποίοι ωστόσο δεν αγωνίστηκαν. Ο τελευταίος βέβαια, έσπευσε να βρεθεί στο «κλίμα» της ημέρας, φορώντας μία από τις φανέλες της ομάδας της ΝΟΔΕ Λάρισας.

node

Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις, ενώ το παρόν έδωσε εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων νομού Λάρισας κ. Ζήσης Γρηγορίου.

node5-boukoros2

Πηγή www.onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το