Πολιτισμός

Φιλανθρωπική συναυλία για το Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας

συναυλία 2

Στο πλαίσιο εκδηλώσεων του θεματικού έτους 2015 “Μάγνητες και ο Πολιτισμός της Θάλασσας”, του φορέα πολιτισμού της Μητρόπολης Δημητριάδος “Μαγνήτων Κιβωτός”, η Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου “Sempre Viva & Sempre Viva Junior” διοργανώνει μουσικοθεατρική παράσταση με θέμα «Μουσικό Ταξίδι στον βυθό παρέα με…. το Δέκατο έβδομο κιβώτιο», του Διονύση Λεϊμονή. Η συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, και ώρα 21.00 μ.μ. στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου, και τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας.
Η Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου “Sempre Viva” είναι μια ορχήστρα από πενήντα τρεις συνολικά κιθαριστές, εκ των οποίων εφτά επαγγελματίες καθηγητές και σαράντα έξι παιδιά, δημοτικού και γυμνασίου. Η ορχήστρα “Sempre Viva” αποτελεί μία ανεξάρτητη ομάδα που έχει σημειώσει μεγάλη μουσική διαδρομή με εκδηλώσεις και μουσικές συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Στην εκδήλωση συμμετέχει η χορωδία και η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βόλου με υπεύθυνες καθηγήτριες τις Ελένη Τσαρδακά και Ελένη Λεφάκη, ενώ συμμετέχουν επίσης αφιλοκερδώς οι μουσικοί – καθηγητές και καθηγήτριες: Πέτρος Δούναβης (Βιολί), Φίλιππος Ρέτσιος (Κοντραμπάσο), Ελευθερία Φραγκουδάκη (Φλάουτο), Γιώργος Κολώνης (Μπουζούκι) και οι μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Βόλου Ανθή Κοκκινάκη (Βιολοντσέλο) και Χρυσόστομος Σακελλαρόπουλος (Κρουστά).
Επίσης, στην εκδήλωση αυτή συμμετέχει το ΚΔΑΠ Νεάπολης της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και το Στέκι Παιδιού Διεύθυνσης Εκπαίδευσης ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, με την παράλληλη έκθεση εικαστικών δημιουργιών παιδιών που παρακολουθούν τα τμήματα αυτά.
Τέλος, η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια της πόλης του Βόλου, να επιλεγεί ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.

Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ

συναυλία 1

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το