Τοπικά

Φιλανθρωπική εορταγορά με εκπλήξεις στο Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ»

Καθώς τα Χριστούγεννα βρίσκονται στην τελική τους ευθεία, ένα μεσημεριανό γεμάτο χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις είχαν την ευκαιρία να περάσουν όλοι όσοι επισκέφτηκαν την Ελληνογαλλική Σχολή Βόλου «Άγιος Ιωσήφ», την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου.
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η καθιερωμένη Φιλανθρωπική Εορταγορά του Δημοτικού Σχολείου, καθώς συγγενείς και φίλοι των παιδιών περιηγήθηκαν στους χώρους του μπαζάρ δοκιμάζοντας τις νόστιμες λιχουδιές και θαυμάζοντας τις υπέροχες δημιουργίες, που με πολύ μεράκι φιλοτέχνησαν μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και απόφοιτοι του Σχολείου. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία και την ορχήστρα του Σχολείου με την καθοδήγηση της μουσικού κ. Καγιά.


Ιδιαίτερα πολύτιμη υπήρξε η βοήθεια των ίδιων των μαθητών και των εκπαιδευτικών της ΣΤ’ Τάξης του Σχολείου στην οργάνωση της εορταγοράς, αλλά και η στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του Συλλόγου Αποφοίτων του Αγίου Ιωσήφ και του Ι.Ε.Κ. Δήμητρα, καθώς έδωσαν το ηχηρό «παρών» με τις γαστρονομικές και καλλιτεχνικές τους δημιουργίες.
Μεγάλοι και μικροί για μία ακόμη φορά, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν σε οργανώσεις και ιδρύματα της πόλης μας και όχι μόνο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το