Πολιτισμός

Φιλανθρωπική εκδήλωση για το ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες

Μεγάλη μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει το ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες αύριο Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ξενία.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης για τα παιδιά του ιδρύματος, που ως γνωστόν πέρυσι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Το ίδιο και φέτος οι συμπολίτες μας καλούνται να βοηθήσουν την προσπάθεια του ιδρύματος για την αγορά του πετρελαίου θέρμανσης.
Τη μουσική κάλυψη παρέχει και φέτος το συγκρότημα της Σχολής Ελληνικής Μουσικής του Παύλου Πλάκα με ένα ποικίλο πρόγραμμα συναυλιακό και χορευτικό.
Με την ορχήστρα της Σχολής συμμετέχουν: Νίκος Καραγιάννης, μπουζούκι, Απόστολος Πλακαρός και Γιάννης Κουτσερής, κιθάρα, Κώστας Βουδούρης, μπαγλαμά, Νίκος Μπέλος, τουμπερλέκι, ενώ στα πλήκτρα θα είναι ο γνωστός μουσικός και μαέστρος Νίκος Νέβρος. Τραγουδούν: Μπορισλάβα Γκάντσεβα, Λίτσα Αρσενοπούλου και σε έκτακτη συμμετοχή οι: Λεωνίδας Τίγκας, Εύα Ηρακλέους και Ελένη Κοντογεωργίου, καθώς και ο μικρός μαθητής της Σχολής Γιάννης Τριανταφυλλίδης στο μπουζούκι. Την επιμέλεια και ενορχήστρωση του προγράμματος έχει κάνει ο Παύλος Πλάκας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το