Τοπικά

Φιλανθρωπική εκδήλωση για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης στις “Ασπρες Πεταλούδες”

Μεγάλη μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει το ίδρυμα “Άσπρες Πεταλούδες” τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης για τα παιδιά του ιδρύματος. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος οι πολίτες καλούνται να βοηθήσουν την προσπάθεια του ιδρύματος για την αγορά του πετρελαίου θέρμανσης.
Τη μουσική κάλυψη παρέχει και φέτος το συγκρότημα της Σχολής Ελληνικής Μουσικής του Παύλου Πλάκα με ένα ποικίλο πρόγραμμα συναυλιακό και χορευτικό.
Με την ορχήστρα της Σχολής συμμετέχουν: Νίκος Καραγιάννης μπουζούκι, Απόστολος Πλακαρός και Γιάννης Κουτσερής κιθάρα, Κώστας Βουδούρης μπαγλαμά,  Νίκος Μπέλος τουμπερλέκι.
Στα πλήκτρα θα είναι ο γνωστός μουσικός και μαέστρος Νίκος Νεβρος.
Τραγουδούν: Μπορισλαβα Γκαντσεβα, Λίτσα Αρσενοπουλου και σε έκτακτη συμμετοχή οι: Λεωνίδας Τίγκας, Εύα Ηρακλέους και Ελένη Κοντογεωργίου καθώς και ο μικρός μαθητής της Σχολής Γιάννης Τριανταφυλλίδης στο μπουζούκι. Την επιμέλεια και ενορχήστρωση του προγράμματος έχει κάνει ο Παύλος Πλάκας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το