Τοπικά

Φιλανθρωπικές δραστηριότητες από τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Βόλου “Θ”

????????????????????????????????????

Σε φιλανθρωπική δράση για ακόμη μια χρονιά προχώρησαν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Βόλου οι οποίοι ενίσχυσαν φορείς και ιδρύματα της περιοχής με διάφορα είδη πρώτης ανάγκης.

Μάλιστα από την αρχή της σχολικής χρονιάς οι μαθητές συγκέντρωσαν και ρουχισμό, αλλά και υποδήματα και παιχνίδια που τα πρόσφεραν σε φτωχές οικογένειες, αλλά και σε ιδρύματα..

Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές απέδειξαν πως η αλληλεγγύη δεν εκφράζεται μόνο στις γιορτές, όπως στα Χριστούγεννα και το Πάσχα, αλλά όλη την περίοδο, αφού οι ανάγκες είναι διαρκείς.

Όπως τονίστηκε από τη διεύθυνση του σχολείου, «οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Βόλου, τηρώντας την παράδοση του σχολείου, υλοποίησαν και φέτος φιλανθρωπικές δραστηριότητες
Παρέχοντας είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Ορφανοτροφείο, στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και στο Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», όπου ομάδα μαθητών ψυχαγώγησε τα παιδιά του ιδρύματος και μοιράστηκε μαζί τους στιγμές Χριστουγεννιάτικης ζεστασιάς. Σε ιδιαίτερα ευχάριστο και συγκινητικό κλίμα οι μαθητές της Γ Λυκείου του σχολείου μας, διοργάνωσαν και παρουσίασαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τραγούδια, χορό και θεατρικά δρώμενα, στη σχολική κοινότητα και στους προσκεκλημένους καθηγητές παρελθόντων ετών που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η Διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων εύχεται σε όλους Υγεία, και επίτευξη των προσωπικών επιδιώξεων».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το