Αθλητισμός

Φεύγει από τη Νίκη ο Παρασκευαΐδης – Ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Αθλ. Κολεγίου και της Ακαδημίας

Την αποχώρησή του για προσωπικούς λόγους από τη Νίκη ανακοίνωσε ο Γιώργος Παρασκευαΐδης. Με προσωπική του δήλωση ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου με τους οποίους συνεργάστηκε.
Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης αποδείχθηκε η πιο σωστή επιλογή φέτος για τη Νίκη. Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να δώσει τέλος στην επιτυχημένη του καριέρα ως ποδοσφαιριστής και να ακολουθήσει την προπονητική. Μάλιστα έλαβε την απόφαση αυτή για χατίρι της Νίκης, όπως είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη «ΘτΔ».
Στα 36 του χρόνια αποφάσισε να αποχωριστεί τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά όχι και την αγαπημένη του Νίκη η οποία αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του. Αποδέχθηκε την πρόταση των ανθρώπων της Νίκης να αναλάβει πόστο στην υποδομή του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ήταν ο προπονητής του Αθλητικού Κολεγίου, ενώ ήταν και υπεύθυνος για την Ακαδημία έχοντας άμεση συνεργασία με τον τεχνικό της ανδρικής ομάδας. Πράγματι η δουλειά που έκανε ήταν εξαιρετική. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα από την πορεία του Αθλητικού Κολεγίου, η οποία ήταν εντυπωσιακή.
Οι νεαροί «κυανόλευκοι» κατέκτησαν τον τίτλο στην Γ’ ΕΠΣΘ και το πέτυχαν παίζοντας σύγχρονο ποδόσφαιρο, κάτι που ήταν επιθυμία του 36χρονου τεχνικού. Η δουλειά του αναγνωρίστηκε απ’ όλους, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και στα παιδιά.
Ωστόσο έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσει. Την απόφασή του αυτή ανακοίνωσε χθες το πρωί με γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος.

Στην ανακοίνωση επικαλείται προσωπικούς λόγους, που τον υποχρεώνουν να αποχωρήσει, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία που είχε μαζί τους. Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια του Γιώργου Παρασκευαΐδη διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και η απόσταση σίγουρα δημιουργούσε ένα σημαντικό θέμα. Το κείμενο αναφέρει τα παρακάτω:
«Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής αλλά και προπονητικής σεζόν για την Ακαδημία ποδοσφαίρου και το Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, στη Νίκη Βόλου, που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες του Συλλόγου, χρίζοντάς με παράλληλα και ως υπεύθυνο της Ακαδημίας.
Σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα, θέλω να πιστεύω, πως με τη δουλειά μου συνέβαλα ώστε η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Συλλόγου να βάλει τις βάσεις για να χτίσει ένα οικοδόμημα που θα αντέξει στον χρόνο και κάθε φορά θα μπορεί να κοιτάζει ψηλότερα.
Είμαι διπλά χαρούμενος που ο κύκλος μου στη Νίκη Βόλου ολοκληρώνεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΘ με το Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης.
Προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποχωρήσω από τον Βόλο όμως πάντα θα με συνοδεύουν οι ευχάριστες αναμνήσεις και οι εμπειρίες ζωής που βίωσα στη Νίκη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Λάκη Χαλκιά, τον Δημήτρη Γούργο και ιδιαίτερα τον άνθρωπο που μ’ εμπιστεύτηκε και ήταν δίπλα στα παιδιά των Ακαδημιών και στο Αθλητικό Κολέγιο, τον Άκη Σουγγάρη.
Είμαι σίγουρος για την Ακαδημία της Νίκης Βόλου πως θα συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών κι εύχομαι η πρώτη ομάδα να πάρει τη θέση που επιτάσσει το μέγεθος και η ιστορία της».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το