Τοπικά

“Φέσι” της ΔΕΗ σε σχολείο του Βόλου

φωτοβολταίκά

Ποσό ύψους 34.234 ευρώ οφείλει στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βόλου η ΔΕΗ. Πρόκειται για ποσό από τιμολόγια που έχουν εκδοθεί στο πλαίσιο πώλησης ηλεκτρικού ρεύματος από τις μονάδες φωτοβολταϊκών που είναι εγκατεστημένες στην ταράτσα του κτιρίου που στεγάζεται το 1ο Ε.Κ.

Όπως ανέφερε στο e-thessalia.gr ο διευθυντής του 1ου Ε.Κ.Βόλου, Γιάννης Τσοκανάκης, από το Φεβρουάριο του 2011 που άρχισαν να λειτουργούν οι μονάδες των φωτοβολταϊκών, τα έσοδα από την πώληση του ρεύματος ανέρχονται σε 54.387 ευρώ. Από αυτά η ΔΕΗ έχει πληρώσει 20.153 ευρώ, επιλέγοντας να καταβάλλει ορισμένα μόνο από τα τιμολόγια και όχι όλα. Επίσης ο κ. Τσοκανάκης ανέφερε ότι η ΔΕΗ δεν έχει αποστείλει εκκαθάριση των τιμολογίων όπως πρέπει να πράττει κάθε Μάιο, ενώ στα τιμολόγια που αποστέλλονται δεν αναγράφονται αναλυτικά οι κιλοβατώρες που έχουν καταναλωθεί και αυτές που έχουν παράξει τα φωτοβολταϊκά. Όπως ανέφερε, ήδη έχουν αποσταλεί επιστολές μέσω της σχολικής επιτροπής για να λυθεί το πρόβλημα.

“Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να έχουμε μία συνάντηση με τη ΔΕΗ στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα. Μέχρι στιγμής, μέσω των επιστολών και των τηλεφωνικών επικοινωνιών που έχουμε δεν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε άκρη”, επισήμανε ο κ. Τσοκανάκης.

Η τελευταία επιστολή προς το ΛΑΓΗΕ

laghe

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το