Θ Plus

Fashion City Outlet: Μετά τα εμπορικά καταστήματα ανοίγουν και οι χώροι εστίασης

Η κανονικότητα επιστρέφει στο Fashion City Outlet καθώς μετά τα εμπορικά καταστήματα που άνοιξαν την περασμένη εβδομάδα, ξεκινάνε σήμερα με πλήρη λειτουργία και οι χώροι εστίασης και ψυχαγωγίας. Το Fashion City Outlet, ο απόλυτος εμπορικός και ψυχαγωγικός προορισμός της Θεσσαλίας είναι και πάλι εδώ για να ικανοποιήσει με ασφάλεια τις καταναλωτικές και ψυχαγωγικές ανάγκες όλων των Θεσσαλών. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθούν και τα μέτρα για τον Κινηματογράφο Village Cinemas ο οποίος επί του παρόντος ακολουθεί την ισχύουσα νομοθεσία και δεν λειτουργεί.

Ο διευθυντής του Fashion City Outlet, κος Μίνωας Δρακάκης, σε δηλώσεις του τονίζει ότι «το Fashion City Outlet ξεκίνησε την δραστηριότητά του την περασμένη Δευτέρα, μετά την αναστολή που ακολούθησε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως όρισαν οι υγειονομικές αρχές και η κυβέρνηση. Σήμερα, στην επόμενη φάση, ανοίγουν και οι χώροι εστίασης (εστιατόρια, καφέ) αλλά και ο εξωτερικός χώρος του Παιδότοπου Volta Fun Town. Έτσι αυτή τη στιγμή στο Fashion City Outlet λειτουργούν σχεδόν όλα τα καταστήματα, ενώ προτεραιότητά μας εξακολουθεί να είναι η διασφάλιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους επισκέπτες του Outlet, τους καταστηματάρχες, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας. Για τον σκοπό αυτό, έχουμε εφαρμόσει μέτρα που περιλαμβάνουν την εγκατάσταση συσκευών αντισηπτικού υγρού στις εισόδους του κέντρου, και υπενθυμίζουμε σε όλους, μέσω ενημερωτικών πινακίδων και μηνυμάτων από τα ηχεία του Κέντρου, τις σωστές πρακτικές κοινωνικής επαφής, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη διατήρησης ελάχιστης απόστασης 2 μέτρων και στην χρήση προστατευτικής μάσκας».

Μέτρα ασφαλείας
Αναλυτικά τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζει το Fashion City Outlet περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
• Εγκατάσταση απολυμαντικού υγρού σε όλες τις εισόδους του Κέντρου και σε περιοχές που είναι πιο πολυσύχναστες ή έχουν την υψηλότερη κυκλοφορία, όπως οι τουαλέτες και οι ειδικοί χώροι περιποίησης βρεφών.
• Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους και τα καταστήματα.
• Ενίσχυση των ομάδων καθαρισμού για εξασφάλιση συχνότερου καθαρισμού και απολύμανσης όλων των επιφανειών.
• Ενίσχυση των διαδικασιών καθαρισμού των συστημάτων κλιματισμού του Κέντρου.
• Άνοιγμα των τεντών, όποτε το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, για φυσικό εξαερισμό των κοινόχρηστων χώρων.
• Ενεργή ομάδα παρακολούθησης ασφαλείας ελέγχει την πρόσβαση στο Κέντρο και διασφαλίζει την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.
• Παροχή εξοπλισμού ατομικής προστασίας όπως μάσκες και γάντια σε όλες τις ομάδες παροχής υπηρεσιών του Εκπτωτικού Κέντρου (προσωπικό φύλαξης, καθαρισμού, συντήρησης κλπ.).
• Τοποθέτηση ειδικών ενημερωτικών πινακίδων, αυτοκόλλητων, αλλά και μετάδοση ενημερωτικών ηχητικών μηνυμάτων από τα ηχεία του Κέντρου, για την προώθηση καλών πρακτικών κοινωνικής επαφής με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη διατήρησης ελάχιστης απόστασης 2 μέτρων.
• Τοποθέτηση σήμανσης που δείχνει την ροή της κυκλοφορίας των επισκεπτών για την εξασφάλιση της ομαλής κινητικότητας και της κοινωνικής απόστασης που προτείνουν οι αρχές.
• Παροχή υποστήριξης στους καταστηματάρχες για να ξανά ανοίξουν τα καταστήματά τους σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που καθορίζονται από τις αρχές.

Το ωράριο των καταστημάτων του Fashion City Outlet είναι το εξής:
Εμπορικά Καταστήματα
Καθημερινές 10:00 – 21:00
Σάββατο 10:00 – 20:00
Κυριακή – Κλειστά

Εστιατόρια & Καφέ
12:00 – 21:00
Mikel Coffee 09:00-21:00

BAZAAR CASH & CARRY
Καθημερινές 07:00 – 21:00
Σάββατο 07:00 – 20:00

VOLTA FUNTOWN (Καφετέρια & Εξωτερικός χώρος)
Καθημερινές 16:00 – 22:00
Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 22:00

VILLAGE CINEMAS
Κλειστά μέχρι νεωτέρας Οδηγίας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το