Τοπικά

Φαντασμαγορική η Τελετή Έναρξης στο «Μύλο των Ξωτικών» (photos)

IMG_9146
Με εντυπωσιακό τρόπο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 η επίσημη τελετή έναρξης στο Μύλο των Ξωτικών, στα Τρίκαλα. Όλοι οι ήρωες του παραμυθιού, ο Αι Βασίλης, τα ξωτικά, οι Μάγοι και η Νεράιδα υποδέχτηκαν τους χιλιάδες επισκέπτες.
Ήταν μια βραδιά βγαλμένη από όνειρο… ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα βεγγαλικά. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, έστειλε το μήνυμα ότι η καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδος χτυπάει στον «Μύλο των Ξωτικών» και κήρυξε την επίσημη έναρξη λειτουργίας.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνεχάρη το Δήμο Τρικκαίων και την e-Trikala Α.Ε. που δημιούργησαν ένα ποιοτικό πόλο έλξης τουριστών σε ολόκληρη την Θεσσαλία.
Στο πλαίσιο μαγνητοσκόπησης της εκπομπής «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο, το δημοφιλές συγκρότημα «Boys and Noise» τραγούδησε μπροστά σε ένα γεμάτο ζωντάνια κοινό και ανέβασε τη διάθεση στα ύψη. Η εκπομπή θα προβληθεί από το Mega Channel ανήμερα των Χριστουγέννων.
Ο Μύλος των Ξωτικών θα λειτούργει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2015 σε μια πραγματική ατμόσφαιρα Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

IMG_9216

IMG_7232

IMG_7288

IMG_7234

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το