Τοπικά

Φ.Λαμπρινίδης: Εγκαινιάζονται, έργα που υλοποιήθηκαν από την π. δημοτική αρχή

ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση για το γεγονός ότι εγκαινιάζονται, το ένα μετά το άλλο, έργα που είτε υλοποιήθηκαν είτε έφθασαν σε φάση ολοκλήρωσης από τη Δημοτική Αρχή Σκοτινιώτη, οποία, ωστόσο, ο κ.Μπέος επιμένει να ασκεί μηδενιστική κριτική, εκφράζει με δήλωσή του ο τέως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, Φώτης Λαμπρινίδης, αναφερόμενος ειδικότερα στην τοποθέτηση των δύο πεζογεφυρών επί του Κραυσίνδωνα και στα εγκαίνια του παιδικού σταθμού «ΑΡΙΩΝ».

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπουμε να εγκαινιάζονται, το ένα μετά το άλλο, έργα που είτε υλοποιήθηκαν είτε έφθασαν σε φάση ολοκλήρωσης από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, στην οποία, ωστόσο, ο κ.Μπέος επιμένει να ασκεί μηδενιστική κριτική.

Μόνο αυτό το διήμερο ανακοινώθηκαν η τοποθέτηση των δύο πεζογεφυρών επί του Κραυσίνδωνα και τα αυριανά εγκαίνια του παιδικού σταθμού «ΑΡΙΩΝ», στη συμβολή των οδών Ορφανοτροφείου – Παγασών, μετά την ολοκλήρωση, ήδη από το καλοκαίρι, όλων των απαιτούμενων εργασιών για την πλήρη και ασφαλή λειτουργία του.

Με την τοποθέτηση των δύο πεζογεφυρών επί του Κραυσίνδωνα αντιμετωπίζονται τα προβλήματα κυκλοφορίας αλλά και ασφάλειας των πεζών και των ποδηλατών στη συγκεκριμένη περιοχή. Το έργο αυτό στηρίζεται σε μελέτη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου και υλοποιήθηκε με ιδίους πόρους που εξασφαλίστηκαν για το σκοπό αυτό, τελικής συνολικής δαπάνης 56.000 ευρώ, η δε εγκατάσταση και έναρξη της εργολαβίας έγινε στις 6 Μαΐου 2014. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να υλοποιηθεί το σύνολο των αντίστοιχων παρεμβάσεων, όπως η γεφύρωση στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και η αποκατάσταση της γεφύρωσης στον Ξηριά, οι οποίες είναι ενταγμένες στο τεχνικό πρόγραμμα και αφορούν την επίλυση καθημερινών προβλημάτων των συμπολιτών μας.

Τα έργα στον παιδικό σταθμό «ΑΡΙΩΝ» δρομολογήθηκαν από την προκάτοχη σ’εμάς δημοτική αρχή και υλοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου στη διάρκεια της δικής μας θητείας, με συνολική δαπάνη 318.000 ευρώ. Περιλαμβάνουν την προσθήκη νέων αιθουσών, την ανακαίνιση του παλαιού κτηρίου και την ανακατασκευή της αυλής, όπου έγινε επίστρωση του χώρου παιχνιδιών με δάπεδο ασφαλείας, σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ασφαλείας. Ο παιδικός σταθμός επαναλειτουργεί από την 1η Σεπτεμβρίου 2014».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το